Kínos helyzetbe került az Ázsia Expressz párosa

2017.11.14. 11:57

Folytatódik a stoppolás az Ázsia Expresszben, ezúttal a vietnámi városokat elhagyva a párosok a hegyvidék felé veszik az irányt, és továbbra sem lesz könnyű dolguk. Megyeri Csilla és párja például elég kellemetlen szituációba került a második versenyhéten.

Az Ázsia Expressz versenyzői továbbra is stoppolnak, idegen sofőröket szólítanak le, majd próbálnak ingyen eljutni a következő állomásra. Megyeri Csilláéknak ez jól ment az első versenyhéten, védettséget is szereztek az utolsó adásban, a folytatásban azonban látszik, hogy számukra sem volt mindig zökkenőmentes a haladás.

Az egyik helyi sofőr, hiába mondták neki, hogy nincs pénzük, egy idő után jelezte, hogy tankolnia kell, fizessenek neki. Próbáltak egy nyakláncot adni pénz helyett, de a férfi jelezte, hogy neki Zsolti órája kellene - ami, mint kiderült, jóval drágább, mint az útiköltség, így nem akart megválni tőle.

Fotó: Poyák Attila - Origo

"Sosem volt olyan korábban, hogy annak ellenére, hogy elmondtuk, nincs pénzünk, valaki az út közben mégis fizetséget kért a fuvarért. Igaz, ez a pasi nagyon nehezen akart felvenni minket, szinte már félig bent feküdtem a kocsiban, mire végre igent mondott, de nem gondoltam volna, hogy probléma lesz vele.

Amikor nagy nehezen elmagyarázta, hogy pénzt kér a benzinre, nem hittem a fülemnek, azt gondoltam, teljesen hülye. Megmondtuk, hogy nincs pénzünk, majd kinézte magának az órámat, ami szerintem többet ér, mint a fél autója, ráadásul a legjobb barátomtól kaptam az út előtt" - mondta az Origónak Zsolti.

Párja megvált volna az órától a gyorsaság érdekében, de hogy végül hogy döntöttek, a kedd esti adásból derül csak ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK