Kiosztotta a színésznő a meztelen fotóját bírálókat

Tv Sztárok, Sarah Hyland
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Actress Sarah Hyland attends InStyle and Warner Bros. 73rd Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Modern család-ból ismert Sarah Hyland megvédte legutóbbi Instagram-posztját, egy intim képet a pasijával és a kutyájával.
Vágólapra másolva!

A Modern család Haley-je, Sarah Hyland a Twitteren fakadt ki, miután rosszalló üzenetet kapott egy fotó miatt. A képen egy intim pillanatot kapott el, ő meg a barátja az ágyban fekszenek a kutyájukkal, látszólag meztelenül:

Two more reasons to smile again. My big & furry

Sarah Hyland (@sarahhyland) által megosztott bejegyzés,

A színésznő a pár rosszindulatú komment mellett legalább egy privát üzenetet is kapott, amelynek feladója számon kérte, hogy miért osztja meg az Instagramon „a szexuális életét”, tudnia kéne, hogy hol van a határa a magánéletnek.

Hyland azzal válaszolt, hogy csak egy megismételhetetlen pillanatot örökített meg, ahol a kutyája, Carl épp viccesen viselkedett, különben ő maga is arra törekszik, hogy megőrizze a privát szféráját, főleg, ami a kapcsolatokat illeti:

A színésznő ez után küldött még egy posztot, ebben arról elmélkedett, hogy a felháborodott felhasználó miből következtetett arra, hogy ő meztelen – hiszen alig látszik a testéből valami: