Győzike: Elvitték a mikrót is, háborút indítok!

2017.11.15. 10:33

Drága ingóságokat szereltek le nála, vittek el a házából, a valóságshow-szereplő ellentámadást fontolgat.

„Ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV, elviszi a mikrosütőmet. Mit akar? Nem értem. Jogerős ítélet előtt jönnek foglalni? Ez olyan, mint a népmese!” – hőzöngött Gáspár Győző a Mokkában (talán azt akarta mondani, hogy rémmese, vagy azt, hogy "ilyen a mesében sincs!", mert ilyen népmese aligha létezik).

Mint írtuk korábban, az adóhivatal a napokban folytatta a tartozás behajtását, amit a tévés realityszereplő erősen vitat. Szóba került a hétmilliósra becsült pezsgőkád is, de erre Gáspár Győző ingerülten megjegyezte, hogy „a jakuzzi nem hétmilliót ér, hanem 13 millió 900 ezerbe van neki kiszámlázva”, de amúgy sem az övé, hanem egy szponzor adta.

Gáspár Győző nem értiForrás: Instagram/gaspargyozo

„Mielőtt elvisznek valakik valamit, azért jó lenne nyomozni is! Ahol étkeztünk, azt leszerelik és viszik? Megvárom a Kúria jogerős ítéletét: ha úgy dönt, hogy bűnös vagyok, akkor vigyék, de ha nem vagyok bűnös, akkor háborút indítok, mert tönkretették lelkileg Gáspár Evelint, Virágot, Beát, Győzőt!” – háborgott Győzike.

Új eljárásban bíznak

Az ügyvédje a Mokkában elmondta, hogy 38 millió forintos adótartozásról van szó. A vagyonosodási vizsgálat után történt egy megállapítás az adóhatóság részéről, a bíróság ezt jóváhagyta. Az ügyvéd eztán a Kúriához fordult, mert az eljárás során olyan körülményeket talált, „amelyek nem tiszták”.

A Gáspár-család ügyvédje most azt szeretné elérni, hogy a Kúria utasítsa az adóhatóságot egy új eljárás lefolytatására. Jogilag viszont rendben van, hogy elvisznek ingóságokat, látta be a jogász. „Bár célszerű lett volna megvárni, mint dönt a Kúria” – tette hozzá a műsorban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK