Horváth Tamás: Beleszerettem a Sztárban sztárba

Horváth Tamás, Sztárban sztár győztese, interjú 2017.11.16.
Vágólapra másolva!
Horváth Tamás úgy nyerte meg a Sztárban Sztárt, hogy előtte leginkább az online platformokon tett szert ismertségre. Bár kamaszként megfordult két tehetségkutatóban, azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy nem ezeknek köszönhetően futott be. Az üzleti döntéseket általában átengedi a feleségének, és semmi nem annyira fontos számára, mint a neje és a fia boldogsága.
Vágólapra másolva!

Rohanásban él a Sztárban sztár-győzelem óta?

Még nem volt időm megélni ezt a sikert, boldogságot. Nem volt még arra időm, hogy leüljek és átgondoljam, hogy ennyi fantasztikus énekes közül én nyertem meg a műsort. Szükségem van egy kis időre, hogy leülepedjen az egész. Őszintén mondom, hogy gondolkodás nélkül jöttem volna még egy hetet lenyomni.

Nagyon megszerettem a műsor stábját, annyira egy szívvel készítették a produkciót. Mondtam is, hogy eljövök majd vendégnek a Sztárban Sztár+1 kicsibe. Egyébként

A feleségem és egy nagyon kedves barátom egy meglepetés londoni úttal ajándékozott meg, és megnéztük kint a Thriller show-t. Nagyon inspirált.

Hatalmas YouTube, Facebook és Instagram bázisa van. Most beleszeretett a televíziózásba?

A műsorba szerettem bele, de nekem még mindig a YouTube a legfontosabb felület a karrieremben. Öt évnyi munkám az, amit az online platformon elértem.

minden olyantól, ami mainstream. Nem vállaltam valóságshow jellegű műsorokat például. A Sztárban sztár óriási kihívás volt szakmailag, és nagyon kemény munka volt mögötte minden héten. Azért vállaltam, mert kicsikét féltem tőle, és az engem motivál.

Forrás: Koncz Márton

A műsortól félt, vagy a hozadékától? Attól, hogy bekerül a mainstream vonalba?

Mindkettőtől, mert nem voltak jó tapasztalataim korábban. Nyolc-kilenc éve indultam két tehetségkutatóban, jó emlékeim vannak ugyan, de ha azt mondják, hogy ezek az életemből kimaradnak, én azt sem bántam volna. Tizenhat évesen kerültem bele ebbe a világba, és nem álltam rá készen, kerestem még önmagamat.

Forrás: Koncz Márton

Mostanra megtanult több lábon állni? Ez a cél?

Amikor felhívott a műsor kreatív producere, volt 180 ezer követőm a Facebookon, 80 ezer lájkolóm az Instagramon és 210 ezer feliratkozóm a YouTube-on. A feleségemmel folyamatosan azon dolgozunk, hogy ez az aktivitás megmaradjon, ne tűnjön el két év múlva. Éppen ezért

A Tiszánál című dalomhoz a klipet úgy forgattuk le, hogy a maszkpróba, az énekóra és a magas sarkúban való táncolás között elutaztam a Tiszához. Mindig beleugrok a kihívásokba, mert ha félek és elengedem a lehetőségeket, az nem visz előre.

Forrás: Koncz Márton

Kitől tartott a legjobban a műsorban?

Önmagamtól, de nagyon. A megfelelési kényszertől féltem. Az első néhány részben nagyon szerettem volna megfelelni a zsűrinek. A negyedik adás után viszont átkattant az agyam és

Elfogadtam, hogy én nem tudok jó pontot kicsikarni belőlük, mert ők nem feltétlenül szeretik annyira, amit én csinálok. Csak azzal foglalkoztam, hogy én jól érezzem magam közben, a nézők pedig szeressék. És érdekes, hogy azután az átkattanás után a zsűri is változott. A megfelelési kényszer egy előadó legnagyobb ellensége lehet.

Forrás: Koncz Márton

Dunaújvárosban élnek. Tervezik, hogy a fővárosba költöznek?

Már többször beszéltünk erről a feleségemmel, de a fiunkat még Dunaújvároshoz köti az apukája, az iskolája, a barátai. Fontosabbnak tartom Dávid boldogságát, mint az én karrieremet. Az a lényeg, hogy az ő élete kiegyensúlyozott legyen. Semmi más. Így

Egyébként is 35-40 perc alatt felérek a fővárosba. Koncertre meg teljesen mindegy, hogy honnan indul az ember, hiszen így is az ország szívében élünk.

Forrás: Koncz Márton

Ki döntött végül, hogy szerepeljen a műsorban?

Amikor Németh Ádám, a műsor producere felhívott, hogy szeretnék, ha szerepelnék a Sztárban Sztárban, egy nap gondolkodási időt kértem. A feleségem megkérdezte, hogy ki keresett, én pedig elmeséltem neki a beszélgetést. A nejem rám nézett és azt mondta: „A jó Isten áldjon meg, mire vársz? Két zenekarban is játszottál, rengeteg külföldi dalt ismersz, mitől félsz?". Kikapta a kezemből a telefont, felhívta Ádámot, és igent mondott a felkérésére.

Az összes tévés szereplést, riportot, koncertszervezést ő intézi.

Forrás: Koncz Márton

Általában ő irányít?

Inkább azt mondanám, hogy a feleségem az, aki az üzleti döntéseket meghozza. Ő tud úgyis mérlegelni, ahogy én nem. Én inkább a zenével szeretek foglalkozni, és

Ez nem annyira jó. Andi mindig megmutatja egy helyzet másik oldalát is. Fantasztikus, hogy ennyire kiegészítjük egymást.

Az interjúnak nincs vége, lapozzon a 2. oldalra!