Ördög Nóra megtalálta Vietnam legnyomorúságosabb vécéjét

Vágólapra másolva!
A stáb napi hat-hét órákat zötykölődik úttalan utakon, hegyi szerpentineken, Nánási Pál pedig elég lehangolt az új videóban.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expresszben Megyeri Csilláék újfent ügyesek és legfőképp gyorsak voltak, elsőként értek be a célba, megszerezve így a védettséget. Az utoljára betoppanó két csapat, Gaál Noémi és Németh Lajos, illetve Ambrus Attila és Berki Krisztián mennek a Hajszára a szombat esti adásban, még egy – meg nem nevezett – párral, közülük esik ki egy páros. A kalandos realitynek ez a második hete, az első hét végén kipottyant a versengésből R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka.

A műsorral párhuzamosan a neten fut Ördög Nóra és Nánási Pál vlogja, azaz videoblogja: az új részben Ördög Nóra műsorvezető pár stábtaggal felfedezi a délkelet-ázsiai ország egyik legrútabb, leglepusztultabb vécéjét, amit kinn egy hatalmas pók és csomó szemét őriz.

Közben a fotós férj elég borúlátó, rosszkedvű, jóllehet, a szállodai szoba kényelmesnek tűnik és van tető a fejük fölött – miközben a játékosok kinn bóklásznak a szakadó esőben. Itt meg is nézheti a videót: