Ördög Nóra megtalálta Vietnam legnyomorúságosabb vécéjét

2017.11.17. 22:02

A stáb napi hat-hét órákat zötykölődik úttalan utakon, hegyi szerpentineken, Nánási Pál pedig elég lehangolt az új videóban.

Az Ázsia Expresszben Megyeri Csilláék újfent ügyesek és legfőképp gyorsak voltak, elsőként értek be a célba, megszerezve így a védettséget. Az utoljára betoppanó két csapat, Gaál Noémi és Németh Lajos, illetve Ambrus Attila és Berki Krisztián mennek a Hajszára a szombat esti adásban, még egy – meg nem nevezett – párral, közülük esik ki egy páros. A kalandos realitynek ez a második hete, az első hét végén kipottyant a versengésből R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka.

A műsorral párhuzamosan a neten fut Ördög Nóra és Nánási Pál vlogja, azaz videoblogja: az új részben Ördög Nóra műsorvezető pár stábtaggal felfedezi a délkelet-ázsiai ország egyik legrútabb, leglepusztultabb vécéjét, amit kinn egy hatalmas pók és csomó szemét őriz.

Közben a fotós férj elég borúlátó, rosszkedvű, jóllehet, a szállodai szoba kényelmesnek tűnik és van tető a fejük fölött – miközben a játékosok kinn bóklásznak a szakadó esőben. Itt meg is nézheti a videót: