Kemény hajsza után esett ki egy páros az Ázsia Expresszből

ázsia expressz
Vágólapra másolva!
Megvolt az Ázsia Expressz második hajszája, három páros küzdött a versenyben maradásért. Berki Krisztiánék elsőként érkeztek be a célba, kemény küzdelem után a Gaál Noémi-Németh Lajos-páros búcsúzott a versenytől.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián és Ambrus Attila végeztek az utolsó helyen pénteken, előttük, az ötödik helyen végzett Gaál Noémi és Németh Lajos, így ők biztos résztvevői voltak a szombati hajszának.

A megmérettetés harmadik párosát a játékosok választották ki, és mivel minden párosra két-két szavazatot adtak le a többiek, a védettséget szerző Megyeri Csilláék döntöttek:

Fésűs Nelly és Muri Enikő került így a hajszába.

Az első küldetésben egy vietnami katona segítségével kellett függőágyon cipelniük egymást, Gaál Noémi kitartásáról és erejéről tett tanúbizonyságot, Muri Enikő azt hajtogatta, hogy ő kemény csaj, és sírva beszélt arról, hogy bizonyítani akar, Ambrusnak pedig nem volt könnyű dolga, mikor párját, Berki Krisztiánt kellett cipelnie.

A második küldetésre, a paintball pályára Berkiék érkeztek elsőként, katonákkal versengtek, akik festékpisztollyal lőttek rájuk. Négy lövést kaptak, így 8 percet kellett a helyen tölteniük büntetésből.

Németh Lajost szájon találták, vérzett az orra és a szája,

de nem adta fel, mint mondta, így is haladni akar a győzelem útján - végül 12 percet kellett ott tölteniük, a hősies küzdelemben 6 lövést kaptak. Fésűs Nellyék érkeztek be utolsóként, lövés nélkül megúszták, menetelhettek tovább.

A harmadik küldetéshez kaptak egy fényképet, majd meg kellett keresniük, hogy hol készült, és készíteni ott egy sajátot. Berki és Ambrus ezt is elsőként teljesítették, majd Ördög Nórához és a többi versenyzőhöz is elsőként érkeztek,

ők lettek a második hajsza legjobbjai.

A második hajszában is fontos volt az idő, az utolsóként beérkezett párosnak el kellett köszönnie a versenytől. Fésűs Nelly és párja másodikként értek be, Németh Lajos és Gaál Noémi estek ki a versenyből.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Öt csapat van még versenyben, kedden folytatódik a küzdelem, a következő úti cél Laosz.