Heves vitákat hozott Liptai Claudia új műsora

2017.11.21. 22:16

November 21-én új, szórakoztató, élő műsorral jelentkezett Liptai Claudia, vendégei Szandi, Soma, Fresh Andi, Kasza Tibor és Schobert Norbert voltak. Az Appra magyar! – A gondolatolvashow a nézők véleményét kutatja és a legkülönfélébb, érdekes, pikáns és megbotránkoztató kérdésekre adott nézői válaszokból megtudhatjuk, miként vélekedik a többség az adott témáról. Az adásból kiderült, hogy a magyarok jelentős része szerint az idegen lények itt járnak köztünk, de ezt eltitkolják előlünk. 

November 21-én este új, saját fejlesztésű műsor debütált a TV2 képernyőjén. Az Appra magyar! – A gondolatolvashow keddtől szombatig jelentkező élő adásaiban Liptai Claudia a TV2 Live applikációjának segítségével keresi a választ elgondolkodtató, mindenkit foglalkoztató kérdésekre. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon melyikük találja el leggyakrabban, hogy a szavazók többsége mit gondol az adott témával kapcsolatban.

A műsorkészítők arra törekednek, hogy a vendégek életvitele, gondolkodásmódja minél több látásmódot jelenítsen meg az adásokban. A különcök éppúgy helyet kapnak majd, mint azok, akik bevallásuk szerint teljesen átlagos életet élnek. Itt mindenki véleménye számít, és Liptai Claudia sem marad majd pártatlan a felmerülő témákat illetően.

Liptai ClaudiaForrás: Liptai Claudia

„Régóta nem volt kereskedelmi tévében olyan műsor, ami kimondottam az emberek véleményére kíváncsi, és ami mindenkit érintő és érdeklő kérdésekre keresi a választ. Érdekes lesz megtudni, hogyan vélekedik a többség arról, hogy kaphat-e a gyerek mondjuk egy pofont, vagy hogy kik vannak többen, azok, akik szeretnék tudni a haláluk napját, vagy azok, akik nem? Ezek fontos és elgondolkodtató témák, amikről beszélni kell, és megígérhetem, hogy én sem rejtem majd véka alá a véleményemet" – árulta el Claudia.

Napi egymilliót lehet nyerni

A fentiekből is kitűnik, hogy legyen szó napi aktualitásról vagy évszázados dilemmáról, a műsor provokatív, megosztó és érdekes témákat feszeget majd adásról adásra. A nézők a TV2 Live ingyenes applikációján keresztül tudnak majd válaszolni a műsorban feltett kérdésekre, alakítva ezzel az élő show menetét és a stúdióban helyet foglaló sztárok reakcióit.

Az alkalmazásban regisztráltak száma már meghaladja a 750 ezer főt, ők mindannyian kinyilváníthatják a véleményüket. Azok, akik még nem töltötték le az applikációt, megtehetik az iOS és a Play áruházakból, ezáltal ők is aktív részesei lehetnek majd az Appra magyar!-nak, és akár nyerhetnek napi 1 millió forintot is.

Az első adásból kiderült, hogy a magyarok zöme szerint itt vannak a földönkívüli lények, köztünk járnak, de ezt titkolják előlünk. Szavazzon:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK