Megijedt egy rajongó viselkedésétől az X-Faktor énekesnője

Serena Rigacci, X-Faktor
Vágólapra másolva!
A 15 éves Serena Rigacci megijedt egy rajongója viselkedésétől, aki először leveleket küldözgetett neki, majd a X-Faktor élő show-ja után megjelent, hogy aláírást kérjen.
Vágólapra másolva!

A fiatal énekesnő több levelet is kapott a 30-40 év körüli férfitól, de ezekre nem válaszolt, majd az élő adás után találkoztak, ahol nagyon ráijesztett a viselkedésével.

Forrás: RTL Klub

"A legfurcsább az volt, hogy olyan póló volt rajta, amin az én fejem volt. Persze értem én, hogy rajongó, de azért ez furcsa, főleg egy középkorú férfitől. Pár órával később, amikor indultunk volna a szállásra, akkor vettük észre, hogy még mindig ott volt a férfi az RTL Klub székháza előtt. Ott állt és várt.

Mégis mit akart tőlem? Rossz érzés fogott el, a filmekben látni ilyet. Szerencsére az egyik stábtag és a biztonsági őr kikísért az autóhoz, és megvárta, amíg elmegyünk. Valamit mondott a férfi, de nem értettem semmit. Azt gondolom, hogy ez együtt jár az ismertséggel. Vannak rajongók, akik fanatikusak, vagy akik egyszerűen nem tudják, hol van a határ. Szerencsére ezen az eseten kívül nem volt negatív tapasztalatom, de ez elég volt egy életre" - mesélte a Blikknek Serena.