Szandi: Baj, ha egy ismert nő levetkőzik egy magazinnak?

Szandi
Vágólapra másolva!
Múlt héten az Appra Magyar! című műsor résztvevője volt, most azt kérdeztük tőle, ő milyen kérdést tenne fel a nézőknek. Bár ő soha nem vetkőzne le egyetlen magazinnak sem, de érdekelné, vajon mi az emberek véleménye erről. 285 ezren követik a Facebookon, de csak mostanában szokott rá a közösségi média használatára.
Vágólapra másolva!

Múlt héten részt vett az Appra Magyar! műsorban. Mi volt a leginkább meglepő adat, az Ön számára?

Leginkább az volt sokkoló, hogy mennyi ember adott tüzet a kismamának beöltözött hölgynek. Fájdalmas tény, hogy mennyien gondolták úgy, hogy „adok neked tüzet, gyújts rá, ez a te dolgod". Hasonló helyzetben én biztosan nem adtam volna, egyszerűen azért ne én legyek felelős, ha valami történik azzal a babával.

Forrás: Szandi

Ezek szerint nem fél konfrontálódni?

Alapvetően pozitívan állok az emberekhez, de nem félek konfrontálódni, ha a saját értékrendem, meggyőződésem mellett kell kiállnom.

Ebben a kérdésben egyébként a mi családunk is érdekelt volt. Édesanyám fiatal korában dohányzott, azonban, amikor a nővéremmel várandós lett, azonnal letette a cigit. És soha nem is szokott vissza. Minden szenvedélynél fontosabb volt számára a gyermeke.

Csepregi Éva és Szandi a Sztárban sztárban Forrás: TV2

Ha bármiben megkérdezhetné az emberek véleményét, mi lenne az?

Érdekes, mert valamelyik nap nekem is eszembe jutott ez. Talán az érdekelne, hogy mit gondolnak az emberek arról, ha egy ismert nő levetkőzik egy magazinnak.

és ha belegondolok, hogy mi lenne, ha a lányomat látnám pőrén egy újságban...Szóval kíváncsi lennék a nézők véleményére. Van persze elképzelésem.

Mi az elképzelése?

Szerintem alapvetően elitélik, de természetesen kiváncsiak és talán meg is veszik az újságot. Azonban az sem mindegy, hogy milyen korosztály válaszol. Sok kérdésben például nagyon jó lenne belelátni a YouTube-generáció fejébe, miről, hogyan gondolkodnak, milyen értékrendjük van.

Szandi az Appra Magyar!-ban Forrás: TV2/Gazdag Éva

Mennyire van jelen a közösségi oldalakon? Mennyire figyeli a kommenteket?

Facebook oldalam már régóta van, közel 300 000 követővel, de bevallom, nem vagyok akkora szakértő. Az Appra Magyar! forgatásán rengeteg tanácsot kaptam Kasza Tibitől. Nagyon aranyos volt, ahogy megmosolyogta rácsodálkozásomat a számára teljesen egyértelmű mindennaposon használt Faceook és Instagram alkalmazásokra.

szóval az első FacebookLive bejelentkezés elindításában Fresh Andi segített, a leállításban pedig Tibi. Még a kezem is remegett úgy izgultam. A lassan 18 éves Blanka lányom pedig néhány hónapja felhívta a figyelmemet arra, hogy ideje lenne elindítanom a saját Instagram oldalamat, és a nővérem 10 éves lánya, Zolna pedig megtanított a hashtagek használatára.

Azóta is segítenek?

Persze! Egyik nap, amikor sok gyerek volt nálunk és a panírozott hússzeletek hatalmas dombként tornyosultak a tányéron, a gyerekek mondták, hogy nyugodtan fotózzam le, és tegyem ki az Instára, mert az tök jó.

Forrás: Szandi

Szinte hihetetlen, hogy már majdnem 18 éves a lánya.

Bizony! Ő már olyan, mint egy felnőtt. Természetesen még velünk él, és azt hiszem még fog is egy ideig. Mi nagyon összetartó család vagyunk. Nagyon kedveljük a barátját, Mikit, aki idén már csatlakozott hozzánk a családi nyaraláson is.

Teljesen más a stílusa, mint az enyém. Sokkal finomabb, visszafogottabb. Szerintem tehetséges, de egyelőre nem vonzza a színpad. Rendkívül kommunikatív, szociálisan érzékeny és nagyon konkrét erkölcsi értékrendje van. Bármilyen irányba is megy, mit támogatni fogjuk. Ugyanez igaz a két fiunkra is.

Forrás: Facebook / Szandi

Ők sem készülnek zenésznek, énekesnek?

Domonkos 15 éves és jelenleg informatikusként képzeli el a jövőjét. Képes hajnali kettőig ülni a gép előtt és programokat írni. Csabi jövőre lesz 12 éves. Ő az ExperiDance táncakadémiájának a növendéke. Ő aztán igazi színpadi ember, már most rendkívül érzékeny művészlélek.Táncolt a vizes VB megnyitóján, és Havasi Balázs tavalyi koncertjén is. Hetente háromszor három órát gyakorol, és már három előadásban is táncol.

Mostanában egyre több, a kifejezetten gyerekre szabott tehetségkutató. Engednék a férjével, hogy egy ilyenen induljon?

Csak akkor, ha ő nagyon akarná. A táncakadémia, az előadások és az iskola mellett nagyon nehéz lenne, hisz rengeteg időt venni igénybe. Az ExperiDance társulattal a néptáncot populárisabb közegbe helyezik, ezáltal az előítéletek egy előadás megteintése után azonnal szertefoszlanak. A néző rájön arra, hogy a magyar néptánc rendkívül erőteljes, lendületes és napiankban is lehet "menő dolog".

a fiataloknak. Nekem nagyon erős küldetéstudatom van. A dalaimmal, az életemmel szeretnék közvetíteni olyan értékeket, amik sajnos kiveszőben vannak.

Az ének iskolájában, Caramellel Forrás: TV2 Sajtószoba

Mikor vonul legközelebb stúdióba?

Csabi, a férjem a zeneszerzőm immár 22 éve. Csodálatos dallamok születtek ezidő alatt. A "Búcsúznunk kell", az "Anya", vagy a "Mikulás szánja" című dalok mellett, a nemzetközi sikert megélt "Jódli-Dili" is az ő szerzeménye.

amire egy-két mély beszélgetés után Péterffy Márti írt egy igazán testre szabott szöveget Olyat, ami igazán az én lelkemet tükrözi. Hiszem, hogy a gyönyörű dallam, a hangszerelés, a szöveg és az ének együttes hatása rengeteg erőt ad annak, aki hallgatni fogja, mert ez a cél. Lelki erőt adni annak, akinek szüksége van rá.