Jean-Claude Van Damme nagyon fura - tíz új tévéműsor decemberre

Jean-Claude Van Damme
Vágólapra másolva!
Jean-Claude Van Damme hülyét csinál magából, miközben egy német kisvárosban sorra tűnnek el a gyerekek, a Trónok harca sztárja pedig megpróbálja a levegőbe repíteni a Lordok Házát az angol királlyal együtt. Decemberben is érkezik még pár izgalmas produkció a képernyőre, az új sorozatok mellett ünnepi különkiadások, tévéfilmek is jönnek – íme, tíz ígéretes kezdeményezés az év utolsó hónapjára!
Vágólapra másolva!

Dark

Bemutató: december 1., Netflix

Történet: A német Stranger Things-nek kiáltották ki, miután egy német kisvárosban játszódik, ahol pár helyi gyerek eltűnéséhez valószínűleg természetfeletti erőknek is köze van. A történet ráadásul több idősíkon átível, három generációt is érintenek a különös események.

Szereplők: Német színészek, élükön a Nézd, ki van itt-ben Adolf Hitlert játszó Oliver Masuccival, valamint a 2011-es Tom Sawyer címszereplőjével, A homok alatt-ban is látott Louis Hoffmannal.

Készítők: A svájci születésű Baran bo Odar, akinek ez az első tévésorozata, korábban a Néma csönd és a Who Am I: Egy rendszer sincs biztonságban című filmeket láthattuk tőle.

Happy!

Bemutató: december 6., Syfy

Történet: Egy bérgyilkosnak állt exzsaru, Nick Sax drogokkal és jó adag cinizmussal próbálja túlélni a mindennapokat, egy sérülés után pedig elkezd egy kis kék unikornist látni – amelyről kiderül, hogy egy elrabolt kislány képzeletbeli barátja, Nick dolga lesz tehát megmenteni a lányt.

Szereplők: A főszerepet a Különleges ügyosztály Elliot Stablerje, Chris Meloni játssza, újdonsült "partnerének" Patton Oswalt kölcsönzi a hangját.

Készítők: Grant Morrison és Darick Robertson képregényét a Crank-filmeket jegyző Brian Taylor és a nagyjából 50 sorozatban közreműködő tévés rendező, David Petrarca ültette át a képernyőre.

Psych: The Movie

Bemutató: december 7., USA Network

Történet: A Psych – Dilis detektívek alapján készült kétórás tévéfilm, amelynek cselekménye a sorozat után három évvel játszódik, a látnoki szerepben tetszelgő rendőri tanácsadó, Shawn és legjobb haverja, Gus is visszatér.

Szereplők: James Roday (Shawn) és Dulé Hill (Gus) megismétli egykori szerepét.

Készítők: Az eredeti sorozat alkotójában, Steve Franksben már a széria lezárásakor felmerült egy film ötlete, a mostanit is ő rendezte, míg a forgatókönyvben Roday segített neki.

32 Pills: My Sister's Suicide

Bemutató: december 7., HBO

Történet: Megrázó dokumentumfilm egy New York-i fotósról, Ruth Litoffról, aki az öngyilkosságát is mintegy művészi módon valósította meg, tizenöt búcsúlevelet hagyott hátra, személyes ajándékokkal a legközelebbi barátai számára.

Szereplők: Az archív felvételeken megjelenő Litoff és családja, környezete.

Készítők: Ruth testvére, Hope Litoff, aki számára nemcsak belső utazás, de komoly küzdelem is volt a film elkészítése, 16 év józanság után újra inni kezdett a hatására.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Jean-Claude Van Johnson

Bemutató: december 15., Amazon

Történet: Jean-Claude Van Damme önmaga egy őrültebb verzióját alakítja, a sorozatban kiderül róla, hogy Van Johnson néven valójában a világ legveszélyesebb titkosügynöke, a filmjeit, legendás szerepeit kezdettől fogva csak arra használta, hogy fedezze a tevékenységét.

Szereplők: Jean-Claude Van Damme, kell ennél több?

Készítők: Dave Callaham, aki az Expendables-filmek forgatókönyvírójaként már megmutatta, hogy remekül ért az akciólegendák parodizálásához.

Lapozzon, a fele még hátravan!