Apja barátja lett Radics Gigi párja

Radics Gigi
Radics Georgina, művésznevén Radics Gigi magyar énekesnő, aki először a Megasztár 5-ben tűnt fel, ahol a legjobb 24-ből esett ki, majd két évre rá a 2012-es Megasztár 6 győztese lett. 2017-ben az RTL Klub-hoz igazolt, ahol a hazai X-Faktor eddigi legfiatalabb mentora
Vágólapra másolva!
Radics Gigi eddig nem beszélt párkapcsolatáról, most azonban kivételt tett, és elmondta, hogy ismerte meg a barátját.
Vágólapra másolva!

A Potyautas legújabb részében Radics Gigi elmondta, hogy ismerkedett meg mostani párjával, és hogy tudta elfogadtatni a családjával, akik ismerték már korábban, hisz az apjának egyik barátjáról van szó.

"Azért nem szeretek erről beszélni, mert a párom sem szereti, ha erről beszélgetek az interjúkban. A mostani párom először barátként járt fel hozzánk, az édesapám barátja volt, egy zenésztárs, és hát ez így kicsit nehézkes volt nekünk ebből a szempontból, hogy hogyan mondjuk el a faternak meg anyunak" - mesélte.

"Ő volt a bátrabb. Mondtam neki, hogy muszáj lesz neked indítanod, mert apám azt szereti, ha egy férfi tökös. Neki kellett odaállni, és elmondani. Nyilván kellett egy kis idő, ameddig ezt feldolgozták, hogy barátból szerelem lett, de úgy gondolom, nagyon megszerették, és befogadták a családba" - mondta az énekesnő.