Jobb sorsra érdemes, alulértékelt sorozatok

2017.12.04. 18:22

Preacher

Az összeállítás legfiatalabb tagja ez a 2016-ban indult sorozat, melynek idén szeptemberben fejeződött be a második évada. Bizonyára egyeseknek megfekheti a gyomrát a természetfeletti lényekkel és dolgokkal foglalkozó lelkész története, de aki többek közt szerette Winchesteréket az Odaátban, valószínűleg Jesse Custer kalandjait is szórakoztatónak fogja találni.

Forrás: © AMC Networks Entertainment

Az azonos című képregény alapján, az a Seth Rogen-Evan Goldberg duó hívta életre a sorozatot, akiket eddig leginkább a marihuánafüstben úszó vígjátékaikról ismertünk. A Preacher kétségtelenül más műfaj, de az éles váltás jelen esetben remekül működött.

Bojack Horseman

Egy bántóan alulértékelt sorozat. A Netflixes Bojack Horseman eddig megjelent négy évada, egytől egyig gyöngyszem. Egy olyan világban járunk ahol az állatok is emberként viselkednek, a helyszín pedig Hollywood. A címszereplő a szebb napokat látott szitkomsztár, aki önéletrajzi könyvével újra a reflektorfényben akar kerülni. Órákig lehetne beszélni a Bojackről, annyira összetett és zseniális. Igazi érzelmi hullámvasút, mely az egyik percben megnevettet, a másikban kitépi és összetöri a néző szívét.

Az élőszereplős sorozatok 90%-a tisztelegve sorfalat állhat neki, ha drámáról van szó. A tartalmas médiafricska, a fanyar humor és a Hollywood sötétebb részébe való betekintés pedig felteszi az i-re a pontot. Aki belekezd, minden idők egyik legőszintébb és leghatásosabb sorozatát fogja látni – és mindezt egy rajzfilmes szériától.

Péter Zsombor

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő