Musical készül Zámbó Jimmy életéből

2017.11.30. 09:58

Zámbó Krisztián Pintér Tibornál alkalmasabb személyt el sem tud képzelni édesapja megformálására.

Pintér Tibor színháza valósíthatja meg a darabot, melyet Zámbó Krisztián megálmodott apjáról. Jimmy özvegye, Edit asszony is rábólított a főszereplő személyére, a darabot 2018-ban tervezik bemutatni. A szinopszist egyelőre a legnagyobb titokban őrzik. Évekkel ezelőtt megfogalmazódott már egy filmötlet, ám abból nem lett semmi, most azonban már egészen biztos, musical készül Zámbó Jimmy életéből - írja a Bors.

"A darabnak apu a főszereplője, az ő életét dolgozza fel. Két éve keresett meg először az ötlettel Pintér Tibor. Rengeteget beszélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit. Így ez lett az első olyan feldolgozása apu életének, ami valóban méltó is lesz hozzá" - mondta Zámbó Krisztián a lapnak.

"Mindenféleképpen azt szeretném, hogy profi színészek és jó énekesek játsszák a szerepeket. Írtam apunak egy dalt, ez a Csillagod ragyog. Ez a szám a darab végén fog elhangozni, és az is felmerült, hogy én énekeljem, adjam elő. Mivel én nem vagyok színész, a karakter pedig komoly színészi játékot is igényel, nem vagyok biztos benne, hogy elvállalom" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK