Izgalmas vendéggel folytatódik az Odaát

19th Annual Critics' Choice Movie Awards - Red Carpet GettyImageRank2 VERTICAL USA California Santa Monica ACTOR Award Film Industry Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Jensen Ackles Barker Hangar Critics' Choice Awards Danneel Ackles
SANTA MONICA, CA - JANUARY 16: Actors Danneel Ackles (L) and Jensen Ackles attends the 19th Annual Critics' Choice Movie Awards at Barker Hangar on January 16, 2014 in Santa Monica, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az egyik főszereplő, Jensen Ackles feleségét is beválogatták az Odaát-ba, a mostani évadban Danneel Ackles is feltűnik majd.
Vágólapra másolva!

Az Odaát jelenleg futó, tizenharmadik szezonjában a Deant játszó Jensen Ackles felesége, Danneel Ackles is benne lesz, először a jövőre érkező tizenharmadik epizódban láthatjuk.

A színésznő egy bizonyos Jo nővért fog alakítani, aki olyan eredményesen gyógyít a hit, az ima erejével, hogy Lucifer figyelmét is felkelti.

Danneel és Jason Ackles Forrás: AFP/2014 Getty Images/Christopher Polk

Danneel Ackles nem először szerepel sorozatban, a Tuti gimi több mint 50 epizódjában is láthattuk, és a Barátság extrákkal című szériában is hosszabban játszott.

Jensen Acklesszel 2010-ben házasodtak össze, három gyerekük van.