Félmillió forint egy órára Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári a Pappa pia forgatásán
Vágólapra másolva!
December a céges bulik időszaka, és sok vállalat hív hírességet a partira. Kordáék 400 ezer plusz áfáért lépnek fel.
Vágólapra másolva!

Decemberben megszaporodnak a céges bulik, és akad olyan vállalat, amely elhív egy stand-upos humoristát, popzenészt vagy táncdalénekest, hogy Fábry szavaival élve emeljék az est fényét. Korda György és Balázs Klári rendületlenül népszerű, pár pohár bor után nyilván sokan énekelnék a Lady N-t a saleses kollégába kapaszkodva, vagy lötyögnének egyet a HR-es munkatárssal a Mamma Maria és a Találd ki gyorsan a gondolatom ismert dallamára. Kordáék 400 ezer plusz áfáért kaphatós egy egyórás murira.

Korda György és Balázs Klári Forrás: InterCom

„Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza" – árulta el a 78 éves táncdalénekes a Borsnak.

Több hazai énekes némaságba burkolózott, amikor a gázsiról volt szó, de Csepregi Éva nem titkolózott, ő 350 ezer forinttól vállal fellépést, a körülményeket figyelembe véve felfelé kúszhat. „Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban. A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy kisebb fellépésről" – elmélkedett.