Színészek, akiket egyetlen epizód után lecseréltek

2017.12.06. 18:29

Willow Rosenberg – Buffy, a vámpírok réme

Ismerős Riff Regan neve? Nem csoda, ha nem, a színésznőt ugyanis 2000 óta nem láthattuk semmiben – ellentétben Alyson Hannigannel, aki átvette tőle a szerepet a Buffy, a vámpírok rémé-ben. Amikor az alkotó, Joss Whedon az első pilotot levetítette a WB csatorna embereinek, azoknak volt pár kifogásuk, a legfontosabb pedig Regan játékát érintette: szerintük a színésznő túl csendesen, szelíden játszott ahhoz képest, hogy élőben milyen magabiztos.

Alyson Hannigan a Buffy idejénForrás: WB

Hogy ez mennyire volt helytálló, azt ön is eldöntheti, a le nem adott pilotok többségével ellentétben ugyanis a Buffy első verziója teljes terjedelmében kikerült a netre:

Hulk – The Incredible Hulk

Az 1978 és 1982 között futott széria eszméletlen népszerűséget hozott a zöld szuperhőst játszó Lou Ferrignónak, ő azonban a James Bond-filmek vasfogú gonosza, Richard Kiel elől happolta el a szerepet. Kiel ugyan 217 centiméter magas volt, viszont nem az a kimondott izompacsirta, amilyet a Marvel szeretett volna látni a tévés adaptációban.

Richard KielForrás: Mokép
Lou Ferrigno Hulk szerepébenForrás: CBS

Kielt egyébként nem különösebben sújtotta le a lecserélésének híre, amúgy is gondolkodott rajta, hogy visszaadja a szerepet: kényelmetlennek találta a zöld testfestéket, ráadásul a fél szemére vak volt, és a Hulk számára tervezett speciális kontaktlencsében alig látott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő