Tóth Andi kidobta a pedálozó, 25 évvel idősebb Pintér Tibor Tenyát

Celeb vagyok ments ki innen Tóth Andi Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Egy romantikusnak szánt randin adta ki útját.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői és szerkesztői igyekeztek összehozni a 18 éves Tóth Andit és a 43 éves színész-énekes Pintér Tibort, utóbbit azzal hülyítették napokon át, hogy van esélye az X-Faktor fiatal nyertesénél (ennek megfelelően egy ízben a vizes pólóban érkező lány két meredező mellbimbója úgy megbabonázta, hogy percekig le sem tudta venni róluk a szemét).

Andi nem dőlt be a szövegnek Fotó: Polyák Attila - Origo

A december 5-i adásban kaptak egy randit a sötétben, nyugalomban, távol a többiektől, ahol a Herkules becenéven is emlegetett dalnok arról elmélkedett, hogy van egy legenda, miszerint ő a fiatal csajokra bukik, és hát igen, ebben van is valami. Dicsérte a kishölgy kreolságát, szépségét, jelezte, hogy nem bánná, ha összejönnének.

Lapát

Sajnos a lovas színész és a popénekesnő szerelme nem lépett szintet, mert Tóth Andi kikosarazta Pintért, nem kért ebből a kapcsolatból. „Nem vagyok gyámoltan csávó, nem fogok zokogni. Ennek ellenére a legjobb csajnak tartalak itt" – zárta rövidre a randevút Tenya, és már ment is vissza a táborba - hiszen ki szeret hosszan időzni kellemetlen kudarcai helyszínén?

Szavazzon!

Kiket látna a "Celeb vagyok" döntőjében? Három nevet is megadhat!

Tóth Andi a többieknek így mesélt később: „Nem vagyok nyitott ezekre a dolgokra. De a barátságomat fel tudom ajánlani, és örülök, hogy Tenya őszinte volt velem."

Pintér viszont nem az a feladós típus. „Nem fogtam fel teljes visszautasításnak. Azt hiszem, én bejövök az Andinak, mint ember, mint férfi. Nem fogok tolakodni, és ott leszek mellette,mint férfi. Ha a sors úgy akarja, akkor még össze is jöhet valami. Ha nem, akkor úgy marad mellettem, mint egy elérhetetlen kis csoda."