Így készül az ünnepi menü Jamie Oliver konyhájában

jamie oliver Jamie's Ultimate Christmas
Vágólapra másolva!
Jamie Oliver már vagy 20 éve készíti az ünnepi menüt a családjának. Az évek során megtanulta, hogyan segítsen abban, hogy nézői, olvasói karácsonyi lakomája is épp olyan tökéletesen sikerüljön, mint az övé. A klasszikus karácsonyi fogások és az olasz konyha rajongójaként a TV Paprikán most két új műsorában is bemutatja, hogyan készíthetők el egyszerűen az ünnepi lakoma alapjai.
Vágólapra másolva!

A Jamie Oliver - Karácsonyi receptek című műsorában a legtutibb receptjeit mutatja be: láthatjuk, hogy milyen rendkívüli fogásokat készít családjának karácsonyra. Megmutatja a három karácsonyi alapot, amelyekkel garantáltan sikerülni fog a vacsora, az első a pulyka, a második a szaft, a harmadik a burgonya. Megmutatja, mitől lesz jó a karácsonyi lazac, és elmondja, hogyan születhet újjá a maradék pulyka karácsony másnapján pulykarizottó formájában.

Forrás: Tara Fisher

Idén Jamie valami újra vágyott, ezért úgy döntött, a brit klasszikusokat olasz ízekkel fűszerezi meg. Vadonatúj, Jamie olasz karácsonya című műsorának egyes jeleneteit az észak-olaszországi Aosta-völgyben forgatták. A reflektorfényben az olaszos pulyka és a klasszikus porchetta áll majd, de lesznek előételek, zöldségek, édességek és italok is, mind-mind finom olaszos beütéssel.