Nem rejtegeti tovább új párját Nádai Anikó

Nádai Anikó interjú
Nádai Anikó interjú 2016.07.
Vágólapra másolva!
Alig egy évvel azután, hogy Nádai Anikó szakított kisfia édesapjával, újra szerelmes. A műsorvezető nem rejtegeti tovább új párját, elárulta, hogy VV Aurelioval jár.
Vágólapra másolva!

A Story Magazinban mesélt először Nádai Anikó az új kapcsolatról. "Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édsanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval."

Fotó: Hirling Bálint - Origo

VV Aurelio is komolyan gondolja, és hosszú távra tervez Nádaival: "Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívűl. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan dolgot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetem."

A műsorvezető azt mesélte, hogy egy magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfit ismert meg Aurelióban, szerinte csak eljátssza a bohócot, egyáltalán nem az a buta fiú, akinek sokan gondolják.