El se hinné, hogy ezek a hírességek rokonok

Matt Damon, Ben Affleck
Matt Damon és Ben Affleck egy júniusi eseményen
Vágólapra másolva!
Gondolta volna, hogy Madonnát rokoni szálak fűzik Hillary Clintonhoz? Vagy hogy Ben Affleck és Matt Damon nemcsak haverok és alkotótársak, de akad közös felmenőjük is? Hogy Ralph Fiennes szegről-végről a brit királyi családba tartozik? Vannak a hírességek között titkos kapcsolódások, rokoni viszonyok, amik elsőre meglepőnek tűnhetnek – ezekből válogattunk.
Vágólapra másolva!

Larry David és Bernie Sanders

A Félig üres komikusa a PBS családfakutató műsorában, a Find Your Roots-ban szembesült azzal, hogy rokoni szálak fűzik Bernie Sanders politikushoz. „Nagyon örültem, hogy ez kiderült, mindig úgy éreztem, hogy van köztünk valami kapcsolat” – nyilatkozott David az amerikai tévékritikusok szövetségének idei sajtóturnéján, bár azt nem tudta pontosan megmondani, hogy milyen rokoni fokon állnak egymással. „Harmadunokatestvér vagy ilyesmi” – felelte a kérdésre.

Larry David Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Bernie Sanders Forrás: NurPhoto/Shannon De Celle/NurPhoto/Shannon De Celle

Madonna és Hillary Clinton

A 2016-os amerikai elnökválasztás demokrata párti jelöltje a The Ellen DeGeneres Show egyik adásában árulta el, hogy az énekesnővel szegről-végről rokonok. Persze ne számítson nagyon közeli kapcsolatra, ők ketten tizedik unokatestvérek, tizenegy generációval feljebb volt egy közös felmenőjük.

Madonna Forrás: Imaginechina/Li lewei - Imaginechina/Li Lewei
Hillary Clinton Forrás: AFP/2017 Getty Images/Astrid Stawiarz

Melissa McCarthy és Jenny McCarthy

A közös vezetéknév ellenére sem köztudott, hogy ők ketten unokatestvérek, pedig a ma már kevésbé ismert – de például a Két pasi – meg egy kicsi-ben is látott – Jenny segítette annak idején Melissát a tévés karrierhez, az azóta világhírűvé vált komika ugyanis a The Jenny McCarthy Show egyik epizódban kezdte a pályafutását. Jenny pár éve egy hangulatos képet is megosztott az Instagramon, itt mindketten gyerekként láthatók:

Me, my sis and my cousin Melissa. 102 degrees at the zoo, not happy campers. #tbt

Jenny McCarthy (@jennymccarthy) által megosztott bejegyzés,

Melissa McCarthy Forrás: Paul Conrad / Getty Images North America / AFP
Jenny McCarthy Forrás: AFP/2017 Getty Images/Paul Morigi

Lenny Kravitz és Al Roker

Roker az Egyesült Államokban népszerű meteorológus, aki egyébként 34 órával a leghosszabb élő időjárás-jelentés világrekordját is tartja. Unokatestvére Roxie Roker színésznő volt, aki aztán 1964-ben életet adott egy bizonyos Lenny Kravitznek. A neves másodunokatestvérek a Today című műsorban is találkoztak 2011-ben, Roker akkor azt mondta, a gyerekei szerint tök menő, hogy rokonok az énekessel.

Lenny Kravitz Forrás: AFP/Guillaume Souvant
Al Roker Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gary Gershoff

Lapozzon, tudunk még pár titkos kapcsolatról a hírességek között!