Megalázva érzi magát Pintér Tibor exe

2017.12.11. 10:28

A lány kiakadt azon, hogy Pintér Tibor meg akarja hódítani a Celeb vagyok, ments ki innen! másik versenyzőjét, Tóth Andit, így távollétében szakított a színésszel. A 20 éves Frida most először beszélt arról, hogy mennyire megalázó volt számára párja viselkedése.

Pintér Tibor zokogva fogadta a hírt a dzsungelben, Frida egy levélben szakított vele, miután sokáig tűrte, hogy párja egy másik nőt próbál meghódítani. A lány nem bocsátott meg, de nyitott arra, hogy tisztázzák a helyzetet.

Forrás: RTLKlub

"Tisztában voltam azzal, amikor összejöttem vele, hogy szeret flörtölni, de amit Tóth Andival művelt, az túl ment egy határon. Nagyon rossz volt látni ezt az egészet, és nagyon csalódott voltam. Megalázó volt a viselkedése, ahogy erre a többi szereplő is utalt. Először persze, próbáltam nem követni a műsort, de aztán a sok jóindulatú ember sorra hívta fel a figyelmemet arra, mi történik az adásban" - mesélte a Blikknek.

"Hívott a hétvégén, többször is bocsánatot kért, de ez nem elég. Miután hazajön, biztosan lesz köztünk egy beszélgetés, aztán meglátjuk" - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK