Harmadik gyermeküket várják a Megasztár énekesei

sztárok, Második gyermekét várja a sztárpár, Balássy Betty és Varga Feri
Vágólapra másolva!
Balássy Betty és Varga Feri a harmadik közös gyermeküket várják.
Vágólapra másolva!

Balássy Betty és Varga Feri már több mint tíz éve együtt vannak, a Megasztárban feltűnt énekes és a műsor vokalistája 2007 őszén, Rodosz szigetén házasodtak össze. Azóta is boldogok együtt, most pedig a harmadik gyermeküket várják.

Forrás: Facebook/Balássy Varga

"Mindig nagy családot szerettem volna, úgy, hogy még 40 éves korom előtt jöjjön a harmadik gyerek, de ezt csak jövőre terveztük. Védekezés mellett fogant meg a baba, ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon szeretne jönni hozzánk! És mi nagyon örülünk ennek!

Az első tüneteknél megijedtem, hogy talán valami bajom van. Diétáztam, edzettem, 12 kilót fogytam, ezért nem értettem, miért puffadok úgy, mint amikor hízni szoktam. Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, amúgy is rég voltam már vizsgálaton. Bár terhességre nem gyanakodtam, biztos, ami biztos vettem két tesztet. Este megcsináltam az elsőt, ami csak halványan mutatta a két csíkot. Aztán másnap reggel a második teszt már egyértelműen pozitív lett! Kikerekedett szemekkel néztünk egymásra Ferivel, de abban a pillanatban meg is könnyebbültem, hogy ezek szerint nem betegség okozta a furcsa tüneteimet" - mondta az énekesnő a Blikknek.