Balhés sztárok, akiket egész országokból kitiltottak

Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
A hírességeknek számos előjoguk van, rengeteg olyan helyre is bejuthatnak, ahova az átlagemberek nem. Vannak azonban fordított helyzetek is, előfordul, hogy egy sztárt a viselkedése miatt örökre kitiltanak egy bárból, egy kaszinóból, egy tévészékházból – vagy akár egy egész országból. Bemutatunk néhány cifra esetet.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A fiatal énekes már 2013-as kínai látogatásakor sem tett túl jó benyomást a helyiekre, miután két testőrével vitette fel magát a Nagy Fal tetejére, idén pedig a pekingi kulturális iroda hivatalosan is kitiltotta az országból. A kínai kormány szerint a "vitatott megítélésű külföldi énekes" szavai és tettei, rossz magatartása negatív hatással lehetnek a kínai ifjúságra, ezért Bieber jelenleg nem léphet be az országba.

Lady Gaga

Az extrém énekesnő Indonéziában nem kívánatos személy, 2012-ben hiába koncertezett volna Jakartában, az eseményt egy hónappal előtte lefújták, sőt Lady Gagától az engedélyt is megtagadták, hogy belépjen az országba. Utólag maga a koncert szervezője is egyetértett a lépéssel, azt mondta, hogy az est meghirdetése után rengetegen tiltakoztak, rá kellett jönnie, hogy "az énekesnő vulgaritása nem passzol az indonéz kultúrába".

Forrás: AFP/Valerie Macon

Lady Gaga később elmesélte, hogy a tervezett fellépés előtt több vallási fanatikustól is kapott fenyegető üzenetet az ázsiai országból, így talán nem is bánja annyira, hogy Indonézia nélküle létezik tovább.

Miley Cyrus

A Wrecking Ball klipjében Forrás: YouTube

Az énekesnő a Dominikai Köztársaságban járt hasonlóképp, 2013-ban a tervezett koncertjét lefújta a kormány, és megkérte, hogy ne is lépjen az ország területére. Cyrus szüntelen nyelvnyújtogatása és twerkelése, valamint a Wrecking Ball merész klipje a dominikai hatóságok szerint szembement minden erkölcsi normával, egy részük a helyi törvények szerint még büntethető is lett volna.

Paris Hilton

Forrás: AFP/Francois Guillot

Az örökösnő 2010-ben Japánba ment, hogy ott reklámozza az illatszereit, de miután a tokiói reptéren hat órán keresztül faggatták, egy reptéri hotelben töltött éjszaka után kénytelen volt visszatérni Los Angelesbe. Mint kiderült, a japánok azért nem engedték be az országba, mert Hiltont azokban a napokban találták bűnösnek kábítószer – egészen pontosan kokain – birtoklásáért.

Lapozzon, van még pár kitiltott híresség, bár őket már csak kisebb helyekről zárták ki!