Ne csodálkozzon, ha új tévécsatornát talál kapcsolgatás közben

Vágólapra másolva!
Magyarországon a Digi, az Invitel, a PR-Telecom, a Tarr, az Antenna Hungária kínálatában is elérhető lesz az Epic Drama csatorna a következő hetekben.
Vágólapra másolva!

A Viasat World december 14-én indította el az Epic Dramát, amely a vállalat eddigi legnagyobb csatorna- és SVoD-premiere lesz a kulcsfontosságú országokban és területeken.

Itthon a Digi, az Invitel, a PR-Telecom, a Tarr, az Antenna Hungária és számos regionális televíziós szolgáltató kínálatában lesz elérhető a csatorna december 14-től, illetve a következő hetekben. A Viasat World folytatja a tárgyalásokat a további szolgáltató partnereivel.

Kurtizánok kora

A Viasat World közlése szerint az Epic Drama több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről összeválogatott drámasorozatokkal. A nagy költségvetésű, HD minőségű kosztümös drámasorozatok új otthona, lineáris és SVoD formában is elérhető. A sorozatok viszonylag újak, hiszen az elmúlt három évben forgatták őket, és jelentős részük kifejezetten az adott piacokra készült.

Versailles

A műsorok több mint kétharmada készült az Egyesült Királyságban és Európa más országaiban, és további sorozatok érkeztek az Egyesült Államokból, Kanadából és Ausztráliából is. Olyan exkluzív vagy újonnan látható sorozatokkal nyit a csatorna, mint az ITV Studios Global Entertainment által készített Kurtizánok kora, Mr. Selfridge és Poldark, az All3Media International által jegyzett The Miniaturist, a Banijay Rights-tól érkező Versailles.