Folytathatja a munkát a zaklatással vádolt színész

Robert Knepper az iZombie-ban
Vágólapra másolva!
A szökés-ből ismert Robert Kneppert öt nő vádolta meg szexuális zaklatással, a belső vizsgálat után mégis úgy döntöttek, hogy maradhat jelenlegi sorozatában, az iZombie-ban.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, öt szakmabeli nő is szexuális zaklatással vádolta meg A szökés egykori Zsebesét, Robert Kneppert, aki állítólag nemcsak verbálisan, de fizikailag is inzultálta az áldozatait.

A színész 2015 óta az iZombie című sorozatban látható, így a gyártó Warner Bros. TV a vádakkal szembesülve lefolytatott egy belső vizsgálatot, ennek eredményeként döntött arról, hogy Kneppert kirúgják-e, vagy sem.

Robert Knepper az iZombie-ban Forrás: CW

Nos, a színész maradhat, a színészekkel és a stábtagokkal folytatott beszélgetések alapján a Warner arra jutott, hogy Knepper nem viselkedett helytelenül a forgatáson – ha esetleg korábban voltak is zaklatási ügyei, azok nem érintették a produkciót.

A Warner ezzel együtt megígérte, hogy tovább dolgozik a biztonságos munkakörnyezet kialakításán, első számú feladatának érzi a dolgozói megvédését bármilyen zaklatással, bántalmazással szemben.