Lelőttek egy stábtagot, de a többiek már forgatnak

Horizontal
Firefighters and police officers work in the scene of shoot-out in which eight allegedly drug traffickers were shot dead by Mexican Navy officers in Tlahuac, Mexico City, on July 20, 2017. According to authorities among those killed was "Felipe de Jesus 'N'" aka "El ojos" the leader of a Mexico City drug cartel. / AFP PHOTO / Pedro PARDO
Vágólapra másolva!
A Narcos sorozat negyedik évadja előtt sok probléma merült fel, de már forgatnak.
Vágólapra másolva!

A Narcos az utóbbi évek egyik legjobb sorozata, a Netflix megrendelésére a Gaumont Television gyártja, a negyedik évadban José Padilha, Eric Newman, Doug Miro és Carlo Bernard lesznek az executive producerek.

Jó hír a rajongóknak, hogy sok kétség után mégiscsak nekilátott a stáb a forgatásnak Mexikóvárosban, 2017 decemberében. Az évadpremier 2018-ra várható, tippre ősszel. Két új sztár csatlakozott a csapathoz, Michael Peña és Diego Luna kapnak fontos szerepet.

Tlahuac, Mexikóváros, bandaháború Forrás: AFP/Pedro Pardo

Mint korábban írtuk, 2017 szeptemberében Mexikóban lelőtték Carlos Muñoz Portalt, aki „location scout" volt több film és sorozat mellett, az ő feladata volt olyan helyszíneket feltérképezni, amelyek illeszkednek a forgatókönyvírók, producerek által megálmodott történetbe.

Épp a Narcos negyedik évadjához keresett helyszíneket

(ez a hírek szerint a mexikói Juarez drogkartell történetére fókuszál), amikor eltűnt: a golyókkal kilyuggatott testét San Bartolomé Actopan mellett találták meg, abban a tartományban, ahol a legmagasabb az országban a gyilkosságok aránya, csak júliusban 182 ember halt meg erőszakos módon.

Kolumbiai katona Cali fölött Forrás: AFP/Luis Robayo

Felmerült, hogy leáll a munka, és az is, hogy Kolumbiába teszik inkább a produkciót - az első három évadot ott forgatták, különösebb gond nélkül.