Eva Longoria ki se látszik a munkából

2017.12.21. 17:52

Eva Longoria jelenleg két projekten is dolgozik a Foxnál, a közreműködésével egy női drámából és egy zsarusztoriból is lehet sorozat. 

A Született feleségek egykori Gabyja, Eva Longoria produkciós cégén, az UnbeliEVAble Entertainmenten keresztül két reménybeli sorozatot is készít a Foxnak, arról egyelőre nincs hír, hogy a teljes megrendelés esetén szerepelne-e is, vagy csak a produceri teendőket látná el.

Eva LongoriaForrás: Instagram / Eva Longoria

Az egyik, egyelőre cím nélküli projekt négy barátnőről szól, akik mind a hollywoodi elithez tartoznak, a csillogás mögött azonban koránt sincs rendben az életük, mindannyian hatalmas áldozatot hoztak a pozíciójukért, életszínvonalukért. Longoria munkáját itt az Elvált nők kézikönyvé-t jegyző Emily Fox és a Queen of the South executive producere, David Friendly segíti.

A színésznő a másik, Sidekicks című projektet már a Hűtlen vágyak producerével, Tracy McMillannel és a 24: Újratöltve egyik alkotójával, Evan Katzcal készíti. A történet középpontjában itt egy rendőrnő áll, aki mellé kirendelnek egy frissen szabadult informátort – akiről kiderül, hogy a nő apja, így a bűnügyek megoldásában hiába segít, rengeteg régi sebet is feltép.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK