2017 emlékezetes pucérkodásai, szexjelenetei a tévéből

2017.12.31. 20:01

Idén sem maradtak pikáns képsorok nélkül a tévézők: a Trónok harca összehozta a nézők két kedvencét, de terhesszexet és szexelő isteneket is láthattunk, miközben Nicole Kidman, Jessica Biel vagy Christina Ricci is szolgált némi meztelenkedéssel. Nem feltétlenül a legszebb, legromantikusabb jeleneteket szedtük össze, de ilyen-olyan okból mindegyik emlékezetes volt. Lássuk!

Természetes, hogy az Egyesült Államokban a húzósabb szexjelenetekkel a kábelcsatornákon találkozhatunk, az országos adók nem engedhetik meg maguknak az explicit ábrázolásmódot, teljesen meztelen szereplőt is legfeljebb hátulról mutathatnak.

Rég vártuk, de kicsit csalódtunk

Az HBO így persze az idén is kitett magáért, a Trónok harcá-t Missandei, vagyis Nathalie Emmanuel tökéletes teste miatt is érdemes volt nézni, a legnagyobb dobás azonban kétségkívül Daenerys (Emilia Clarke) és Havas Jon (Kit Harington) összeeresztése volt.

A közönség két kedvence alig hogy találkozott, szinte egyből egymásnak is esett, bár ez inkább csak számukra volt kielégítő, a nézők számára nem teljesen. Az igen várt, ám vitatott jelenet jóval kevésbé sikerült fülledtre, mint a sorozat sok más képsora, ennek is megvolt azonban az oka – az ominózus rész rendezője, Jeremy Podeswa itt magyarázkodott.

Isteneket is láttunk szexelni

2017 új sorozatai közül talán az Amercian Gods volt a legmerészebb, jó pár explicit, ráadásul nem mindennapi szexjelenettel találkozhattunk benne. Yetide Badaki például igen meggyőzően, kellően érzékien játszotta el Sába királynőjét, aki szó szerint magáévá tette a szeretőit, azok az orgazmus pillanatában konkrétan eltűntek a nő vaginájában – alább egy reakcióvideó az első ilyen képsorra:

A régi és az új istenek harcát bemutató szériában arra is láthattunk példát, hogy egy Amerikába frissen érkezett arab srác odaadta magát egy lángoló szemű dzsinnek, aki az Újvilágban taxisofőrként tengette a mindennapjait. Elég konkrét homoerotikus jelenet jött ki ebből, ezt a Kings of Leon egyik számával keverve nézheti meg:

Jól elvették a kedvünket az összebújástól

A szolgálólány meséje az idei év talán legnyomasztóbb újonca volt, Margaret Atwood regénye nyomán egy olyan társadalomban játszódott, ahol a nők nagy része nemzőképtelenné vált, így a még szülni képeseket az uralkodó elit állította a szolgálatába.

Ennek megfelelően a szexjelenetek többsége is teljesen lélektelen volt, leginkább azt láthattuk, hogy az uraság gépiesen teszi a dolgát, a szolgálólány pedig a semmibe réved, miközben feje a féltékeny feleség ölében pihen:

A Csajok megint messzire ment

A Csajok sosem finomkodott a szexjelenetekkel, bátran bemutatott olyan alkalmakat is, amikor a felek egymásnak esése inkább kínos volt, mint romantikus. Volt már olyan, hogy Marnie-nak kinyalta a fenekét a pasija, a hatodik évad egyik sokkoló momentuma pedig az volt, amikor Hannah terhesen mászott rá Adamre – ebből itt láthatunk villanásokat:

A sorozat történetében egyetlen olyan pornográf jelenetről tudunk, amely már sok volt az HBO vezetésének: amikor egy az egyben láthattuk volna, miként lövell ki Elijah spermája az ejakuláció során. Az egyik executive producer, Judd Apatow úgy vélte, a jelenet önmagában is kellően provokatív ahhoz, hogy ettől újszerűvé és érdekessé váljon, a csatorna akkori programigazgatója, Michael Lombardo szerint viszont teljesen öncélú volt, nem adott volna semmi pluszt a történethez – végül nem is maradt benne.

Lapozzon, van még pár pikáns sztorink, emlékezetes képsorunk!

Előző
  • 1
  • 2
Következő