2017 emlékezetes pucérkodásai, szexjelenetei a tévéből

2017.12.31. 20:01

Nicole Kidman sem finomkodott

A Hatalmas kis hazugságok-ban számos sztárt felvonultattak, akik nem is nagyon szégyenlősködtek, olyasmire is akadt példa, hogy Nicole Kidmant a konyhapulton tette durván magáévá a férjét játszó Alexander Skarsgard:

Leszbikusok, transzneműek, szuperhősök akcióban

Az Outlander – Az idegen-ben Jamie és Claire idén is szolgált pár fülledt pillanattal – videós bizonyítékot itt és itt talál –, a The Bold Type-ban egy érzéki leszbikus jelenetnek lehettünk tanúi, a The Fosters-ben pedig a transznemű Aaron esett neki Callie-nek, nem eredménytelenül.

A The Defenders-ben megnézhettük, miként szexel a nőjével egy igazi szuperhős, Luke Cage, a Légió-ban pedig David és Syd ágyjelenete azért volt különleges, mert a nő az elején azt sem bírta elviselni, ha hozzáérnek, a barátjával úgy közlekedtek "kézen fogva", hogy egy sál két végét fogták.

Ebből a TV Guide 12 kedvenc idei szexjelenete között láthat egy villanást, ahogy a listánkon szereplő képsorok közül másokból is:

Christina Riccire is érdemes egy pillantást vetni

A tévés és filmes pucérkodásra szakosodott Mr. Skin is kiadta idén a toplistáját, ez azonban csak előfizetéssel érhető el. Pár villanást itt is elkaphat azért ingyen, annyit elárulunk, hogy szerintük "a lelkét is lemeztelenítő" Christina Riccié volt a legmeggyőzőbb vetkőzés, amit a színésznő a Z: The Beginning of Everything című sorozatban követett el, F. Scott Fitzgerald feleségét, Zeldát játszva:

Forrás: Amazon

A tévés felhozatalból a Mr. Skin is megemlítette Nathalie Emmanuel idei teljesítményét, de például Alison Brie is tetszett nekik a GLOW-ban, a Netflix női pankrátorokról szóló sorozatában. A képernyőn pucérkodók közül befért még náluk a legjobb tízbe Jessica Biel a The Sinner-ben, illetve Keri Russell a Foglalkozásuk: amerikai-ban, rájuk is érdemes egy-egy pillantást vetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő