Megrúgta a rendőrt, fogdába került a tévésztár

DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party With Flo Rida - Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - DECEMBER 06: Luann De Lesseps attends DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party with Flo Rida on December 6, 2017 at The Magic Hour in New York City. Slaven Vlasic/Getty Images for Daily Mail/AFP
Vágólapra másolva!
A The Real Housewives of New York City egyik feleségét, LuAnn De Lessepset ittas vezetésen kapták, még a letartóztatására érkezett rendőrt is megrugdosta.
Vágólapra másolva!

A The Real Housewives of New York City, magyarul New York igazi feleségei egyik sztárját, LuAnn De Lessepset ittas vezetésen kapták, a karácsonyt fogdában töltötte.

A nőt azóta kiengedték, de legalább négy vádponttal állhat majd a bíróság elé, hiszen az ittas vezetés mellett a letartóztatásnak is ellenállt, a kiérkező rendőrt megrugdosta, és állítólag meg is fenyegette, hogy megöli.

LuAnn De Lesseps Forrás: AFP/2017 Getty Images/Slaven Vlasic

Lesseps a hatodik évadban került be a New York igazi feleségei-be, először visszatérő szereplőként, a központi feleségek barátnőjeként számítottak rá, majd a főszereplők közé is bevették. Közben színésznőként is megjelent itt-ott, többek között a Különleges ügyosztály egyik epizódjában láthattuk.