Ezeket a sorozatokat várjuk 2018-ban

2018.01.02. 09:56

2018 sem lesz unalmas év az amerikai tévéiparban, feltámasztják a Roseanne-t és a Gyilkos játékok-at, megismerhetjük Superman nagyapját, jön a Grace klinika spin-offja, és Stephen Kingből is kapunk egy jó adagot. Lássuk, milyen sorozatokat érdemes várnunk jövőre a tengerentúlról, a végén pedig szavazzon!

9-1-1 (január 3., Fox)

Az Amerikai Horror Story alkotói, Ryan Murphy és Brad Falchuk ezúttal azoknak a mindennapjairól forgattak, akik a 911-es számra érkezett segélyhívásokra reagálnak, vagyis rengeteg rendőrt, mentőst, tűzoltót láthatunk majd munkában. A főbb szerepeket az alkotópáros bejáratott színésznői, az Amerikai Horror Story-ban is látott Connie Britton és Angela Bassett viszik, hozzájuk a Sírhant művek-ből ismert Peter Krause csatlakozott.

Black Lightning (január 16., CW)

Greg Berlanti A zöld íjász, a Flash – A Villám, a Supergirl és A holnap legendái után ismét a DC képregényeihez nyúlt alapanyagért, jön a sorozat a Black Lightning, vagyis a Fekete Villám kalandjaiból is. A szuperhős az elektromosság manipulálásával tol ki a rosszfiúkkal, a képernyős változatban a Grace kliniká-ban és A szökés-ben is látott Cress Williams játssza.

The Alienist (január 22., TNT)

Caleb Carr azonos – magyarul A halál angyala – című regényéből készült misztikus sorozat egy 1800-as évekbeli sorozatgyilkosságról, aminek az áldozatai fiatal férfi prostituáltak. Az ügyben a későbbi amerikai elnök, akkori rendőrfőnök, Theodore Roosevelt nyomoz, de a sorozatnak talán magyar vonatkozása is lesz, miután a főszereplő kriminálpszichológust dr. Laszlo Kreizlernek hívják – őt Daniel Brühl alakítja. A szériában egyébként magyar helyszíneket is felfedezhetünk, hisz Budapesten forgatták.

Altered Carbon (február 2., Netflix)

Richard K. Morgan 2002-es cyberpunk regényéből készült a Netflix új sci-fi sorozata, amely a távoli jövőben, 500 év múlva játszódik. James Purefoy és Joel Kinnaman (utóbbi a vicces nevű Takeshi Kovacs szerepében) egy olyan világban kalandozik, ahol a halál után az emberek személyiségét letöltik, és áthelyezik egy másik testbe.

Rise (március 13., NBC)

Az Így jártam anyátokkal egykori főszereplője, Josh Radnor a Rise című sorozattal tér vissza a képernyőre, Ted Mosby után ismét egy álmodozó figuráját ölti magára: egy angoltanárt játszik, aki a középiskolájában átveszi a színjátszó kört, remélve, hogy ezzel örökre megváltoztatja a diákok életét. Az alkotók Jason Katims (Friday Night Lights – Tiszta szívvel fociVásott szülők) és Jeffrey Seller (Hamilton's America).

Roseanne (március 27., ABC)

Az 1988 és 1997 között futott, kilenc évadot megért családi szitkom feltámasztása, Roseanne Barr tollából. A színésznő mellett a többi eredeti szereplő is visszatér, többek között John Goodmant és Laurie Metcalfot is viszontláthatjuk – miközben új gyerekeket is bemutatnak, hiszen a régi gyerekszereplők már felnőttek, a történet szerint már nekik is vannak gyerekeik.

Lapozzon, a fele még hátravan, ajánlunk még hat sorozatot!

Előző
  • 1
  • 2
Következő