Ezeket a sorozatokat várjuk 2018-ban

2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals GettyImageRank1 VF ACADEMY AWARDS Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 26: Actor Amy Adams attends the 2017 Vanity Fair
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 26: Actor Amy Adams attends the 2017 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 26, 2017 in Beverly Hills, California. Pascal Le Segretain/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
2018 sem lesz unalmas év az amerikai tévéiparban, feltámasztják a Roseanne-t és a Gyilkos játékok-at, megismerhetjük Superman nagyapját, jön a Grace klinika spin-offja, és Stephen Kingből is kapunk egy jó adagot. Lássuk, milyen sorozatokat érdemes várnunk jövőre a tengerentúlról, a végén pedig szavazzon!
Vágólapra másolva!

9-1-1 (január 3., Fox)

Az Amerikai Horror Story alkotói, Ryan Murphy és Brad Falchuk ezúttal azoknak a mindennapjairól forgattak, akik a 911-es számra érkezett segélyhívásokra reagálnak, vagyis rengeteg rendőrt, mentőst, tűzoltót láthatunk majd munkában. A főbb szerepeket az alkotópáros bejáratott színésznői, az Amerikai Horror Story-ban is látott Connie Britton és Angela Bassett viszik, hozzájuk a Sírhant művek-ből ismert Peter Krause csatlakozott.

Black Lightning (január 16., CW)

Greg Berlanti A zöld íjász, a Flash – A Villám, a Supergirl és A holnap legendái után ismét a DC képregényeihez nyúlt alapanyagért, jön a sorozat a Black Lightning, vagyis a Fekete Villám kalandjaiból is. A szuperhős az elektromosság manipulálásával tol ki a rosszfiúkkal, a képernyős változatban a Grace kliniká-ban és A szökés-ben is látott Cress Williams játssza.

The Alienist (január 22., TNT)

Caleb Carr azonos – magyarul A halál angyala – című regényéből készült misztikus sorozat egy 1800-as évekbeli sorozatgyilkosságról, aminek az áldozatai fiatal férfi prostituáltak. Az ügyben a későbbi amerikai elnök, akkori rendőrfőnök, Theodore Roosevelt nyomoz, de a sorozatnak talán magyar vonatkozása is lesz, miután a főszereplő kriminálpszichológust dr. Laszlo Kreizlernek hívják – őt Daniel Brühl alakítja. A szériában egyébként magyar helyszíneket is felfedezhetünk, hisz Budapesten forgatták.

Altered Carbon (február 2., Netflix)

Richard K. Morgan 2002-es cyberpunk regényéből készült a Netflix új sci-fi sorozata, amely a távoli jövőben, 500 év múlva játszódik. James Purefoy és Joel Kinnaman (utóbbi a vicces nevű Takeshi Kovacs szerepében) egy olyan világban kalandozik, ahol a halál után az emberek személyiségét letöltik, és áthelyezik egy másik testbe.

Rise (március 13., NBC)

Az Így jártam anyátokkal egykori főszereplője, Josh Radnor a Rise című sorozattal tér vissza a képernyőre, Ted Mosby után ismét egy álmodozó figuráját ölti magára: egy angoltanárt játszik, aki a középiskolájában átveszi a színjátszó kört, remélve, hogy ezzel örökre megváltoztatja a diákok életét. Az alkotók Jason Katims (Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci, Vásott szülők) és Jeffrey Seller (Hamilton's America).

Roseanne (március 27., ABC)

Az 1988 és 1997 között futott, kilenc évadot megért családi szitkom feltámasztása, Roseanne Barr tollából. A színésznő mellett a többi eredeti szereplő is visszatér, többek között John Goodmant és Laurie Metcalfot is viszontláthatjuk – miközben új gyerekeket is bemutatnak, hiszen a régi gyerekszereplők már felnőttek, a történet szerint már nekik is vannak gyerekeik.

Lapozzon, a fele még hátravan, ajánlunk még hat sorozatot!