Ezeket a sorozatokat várjuk 2018-ban

2018.01.02. 09:56

Heathers (2018 első fele, Paramount TV)

Az 1988-as Gyilkos játékok sorozatváltozata egy csapat gonosz tiniről, akik átveszik az uralmat egy középiskolában. Winona Ryder egykori szerepét A bura alatt-ban látott Grace Victoria Cox veszi át, miközben az eredeti szereplők közül Shannen Doherty is a tiszteletét teszi egy cameo erejéig.

A Grace klinika spin-offja (midseason, ABC)

A Grace klinika egyelőre cím nélküli testvérsorozata ugyanúgy Seattle-ben játszódik, mint az eredeti széria, csak épp orvosok helyett tűzoltókról fog szólni. A női főszereplőt Jaina Lee Ortiz személyében találták meg, hozzá csatlakozott Jason George, aki a Grace kliniká-ban dr. Ben Warrent játssza.

Sharp Objects (nyár, HBO)

A Holtodiglan szerzőjének, Gillian Flynn-nek egy másik regényéből, a magyarul is olvasható Éles tárgyak-ból készül nyolcrészes minisorozat. Patricia Clarkson és Amy Adams anyát és lányát játszik, akik évek óta nem beszéltek, most azonban kénytelenek felvenni a kapcsolatot, miután a lány a szülővárosában nyomoz gyerekgyilkosságok után. A Hatalmas kis hazugságok alkotója, Jean-Marc Vallée rendezi.

Amy Adams lesz az egyik főszereplőForrás: AFP

Castle Rock (nincs premierdátum, Hulu)

A sorozat nem Stephen King egyetlen művét emeli át a képernyőre, hanem a híres író egész univerzumát megidézi. A történet az általa kitalált kisvárosban, a címbeli Castle Rockban játszódik, ahol az író több szereplője is feltűnik, olyan regényeiből hoznak ide karaktereket, mint a Ragyogás, a Hasznos holmik, a Tortúra, a Halálsoron vagy A remény rabjai. A projektért J. J. Abrams felel, Jane Levy és Sissy Spacek lesznek a főbb szereplők.

Maniac (nincs premierdátum, Netflix)

Egy norvég sorozat alapján készül a tízrészes fekete komédia, amely egy elmegyógyintézetben, illetve két ottani páciens kitalált világaiban játszódik. A két beteget Emma Stone és Jonah Hill játssza, a készítő a True Detective-ért Emmy-díjjal jutalmazott Cary Fukunaga.

Emma Stone bolondot játszikForrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Krypton (nincs premierdátum, Syfy)

A Krypton a címbeli bolygón játszódik, két generációval azelőtt, hogy megsemmisült, és a későbbi Supermant a Földre kellett menekíteni. Megismerhetjük Superman nagyapját is fiatalon, ő lesz a sztori központi karaktere. A projektet David S. Goyer jegyzi, aki eléggé otthonosan mozog a szuperhősök világában, a Batman: Kezdődik! óta több ilyen témájú filmet írt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő