Meglepő nevek a tévés nézettségi listán

Agymenők
Vágólapra másolva!
Az amerikai sorozatoknál az Agymenők vezet, ebben semmi meglepő nincs, de Az ifjú Sheldon második helye egészen káprázatos.
Vágólapra másolva!

Az Indiewire kijött egy 18-49-es és egy teljes lakosságra vonatkozó amerikai nézettségi listával: utóbbi alapján a Super Bowl (New England Patriots - Atlanta Falcons meccs) volt a csúcs idén az USA-ban, közel 120 millió néző követte élőben. A tíz legnézettebb műsor mind sportesemény volt, kivéve kettőt: az Oscar-gálát 34 millió, a Grammy-díjkiosztót 27 millió amerikai nézte a tévében.

Agymenők

A legnézettebb sorozatepizód a 14. helyen tűnik fel, ez az Agymenők, amely itthon azért elég rétegsorozat, a Comedy Central adja agyba-főbe. Második lett ennek a spinoffja, Az ifjú Sheldon, a premier bő 22 millió tévézőt vonzott, ami parádés eredmény.

Young Sheldon Forrás: CBS

A 21. helyen is egy nem várt szereplő található, a 24: Legacy, 20 milliós nézőtáborral: a februári epizódot kicsivel többen követték, mint a Golden Globe-gálát. Kicsit hátrébb van a listán a This Is Us, mögötte pedig NCIS-részek jönnek. A The Good Doctor sorozatnak is volt pár jó epizódja, 18-19 millió nézővel, más sorozat viszont nem fért fel a top 50-be teljes lakosságban. 18-49-ben persze másképp fest a lista, van benne bőven Trónok harca is – itt tudja végignézni, ha érdekli az ilyesmi.