Vérengzés volt 2017-ben kedvenc sorozatainkban

2017.12.29. 16:47

Monica Gallagher, Shameless – Szégyentelenek

Forrás: Showtime

Frank Gallagher volt felesége az után halt meg, hogy elárulta az exének, agyi aneurizmával küzd, amit valószínűleg egy fertőzött tű okozott. Az őt játszó Chloe Webbnek egyelőre nincs új munkája, vagy legalábbis nem publikus.

Malcolm Merlyn, A zöld íjász

Forrás: CW

Merlyn igazán nemes halált halt a szuperhősös sorozatban, hiszen az aknára lépett lánya helyét vette át, megvárva a robbanással az ellenségeit is. Az őt alakító John Barrowman a Flash – A Villám-ban és A holnap legendái-ban is vitte a szerepet.

Perry Wright, Hatalmas kis hazugságok

Forrás: HBO

A bántalmazó, erőszakoló férj egy igazi feminista karmai közt végezte, a Zoë Kravitz által alakított Bonnie lelökte egy lépcsőn. A férfit játszó Alexander Skarsgårdnak persze nincs oka panaszra, jövőre négy filmben már biztosan számítanak rá, sőt 2019-re is van már lekötött projektje, a The Little Drummer Girl című sorozat.

Stefan Salvatore, Vámpírnaplók

Forrás: CW

A Paul Wesley által alakított vámpír számtalanszor meghalt már, a végén azonban tényleg odalett, feláldozta magát egy tűzben, hogy a testvére, Damon boldogan élhessen tovább Elenával.

Philippa Georgiou kapitány, Stak Trek: Discovery

Forrás: CBS/Netflix

Michelle Yeoh nem húzta sokáig a csillagközi háborúban, a klingonok és a Föderáció közti harcban végzett vele T'Kuvma klingon parancsnok, amikor a nő megpróbálta elfoglalni a hajóját.

Bob Newby, Stranger Things

Forrás: Netflix

Szegény Sean Austin nem sokáig okoskodhatott Winona Ryder oldalán napjaink egyik legmenőbb sci-fi sorozatában, csúnyán szétcincálták a demodogok, amikor önként vállalkozott arra, hogy a Hawkins laboratóriumban visszahozza a többiek megmeneküléséhez szükséges áramot.

Hermie, Csajok

Forrás: HBO

Colin Quinn figurája nem élte túl a New York-i barátnőkről szóló sorozat utolsó évadját, alkalmazottja, Ray talált rá a kanapén. A színész a Sandy Wexler-ben vigasztalódott, ott kapott újabb szerepet.

Travis Manawa, Fear the Walking Dead

Forrás: AMC

Miután megmentette Lucianát, a helikopterüket meglőtték, ő pedig életveszélyes sérüléseket szerzett, így inkább kivetette magát a gépből, hogy még egyszer megmentse a nőt. Az őt játszó Cliff Curtist nem kell félteni, az Avatar folytatásaival már 2025-ig van biztos melója.

Paul Kellerman, A szökés

Forrás: Fox

A Paul Adelstein által alakított titkosügynököt fejbe lőtték A szökés folytatásában. A színész idén a Get Shorty-ban, vagyis a Szóljatok a köpcösnek! sorozatváltozatában is benne volt, a Brooklyn 99: Nem százas körzet-ben is vendégszerepelt.

Tom Yates, House of Cards

Forrás: Netflix

Tomot a szeretője, Claire ölte meg, szex közben nézte végig a haláltusáját, miután megmérgezte. Alakítója, Paul Sparks jelenleg a Sweetbitter és a Waco című sorozatokat forgatja, mindkettő jövőre érkezik a képernyőre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő