Változások az M2 tévénél

2017.12.30. 18:28

Január 1-től módosul az M2 gyerekcsatorna adáskezdése. A korán ébredő gyermekeket már reggel 5 órától várja a mesevilág, egészen 20.15-ig, amikor is az M2 Petőfi TV veszi át a stafétát, amely fiatalos tartalommal, sorozatokkal és koncertekkel jön.

Az M2 ezentúl 5 órától 5.30-ig klasszikus magyar animációs sorozatokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A gyermekeknek szóló, biztonságos televíziózást nyújtó műsorsáv egészen este 20.15-ig tart. 

Chuggington pályaudvarForrás: Origo

Műsorán továbbra is mesefilmek, illetve animációs és ismeretterjesztő sorozatok láthatóak, mint például a Magyar népmesék, Kukori és Kotkoda, Töf-töf elefánt, Hetedhét kaland, Misi Mókus kalandjai, Állatkerti sétány 64., Kippkopp a fűben, Aladdin, Grimm mesék, Mickey egér játszótere, Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága, Chuggington pályaudvar – IV. évad, vagy Bob, a mester.

Wellhellós filmmel jön a Petőfi

Az M2 Petőfi TV műsorsávja ennek megfelelően minden este 20.15-kor kezdődik, továbbra is fiatalos tartalommal, sorozatokkal és koncertekkel várja nézőit, egészen reggel 5 óráig.

#SohavégetnemérősForrás: Origo

A csatorna a #Sohavégetnemérős című kultfilmmel köszönti az újévet. A Wellhello slágerei által inspirált, s a huszonévesek életérzését, gondolkodását bemutató zenés játékfilmet január 1-jén 21.30-tól tűzi műsorára az M2 Petőfi TV.

Friss cikkeink