Ma indul itthon Matt LeBlanc új sorozata

Pilot EPISODIC "Pilot" -- MAN WITH A PLAN stars Golden Globe Award winner Matt LeBlanc in a comedy about a contractor who starts spending more time with his kids when his wife goes back to work and discovers the truth all parents eventually realize: Their
Vágólapra másolva!
Jön a Jane the Virgin, illetve Matt LeBlanc újabb szériája, a Man With A Plan.
Vágólapra másolva!

Ma este 18.05-től, országos tévépremierként indul a Szeplőtelen Jane, majd rögtön utána 19 órától szintén országos premierként debütál a Jóapátok című sorozat a Viasat3-on. A két vígjáték rögtön egy-egy váratlan fordulattal kezdődik, amelynek köszönhetően a főszereplők élete fenekestől felfordul.

Matt LeBlanc még mindig vicces Forrás: CBS

A Szeplőtelen Jane sorozat főszereplője egy 25 éves lány, akinek szerelmi élete látszólag szinte tökéletes, boldog párkapcsolatban van Michaellel. Jane írónak készül, édesanyjával és nagymamájával él, akinek gyerekként ígéretet tesz, ameddig oltár elé nem vezetik, szűz marad. Egy nap Jane-t egy sor balszerencsés véletlen következtében egy nőgyógyászati rutinvizsgálat alkalmával mesterségesen megtermékenyíti az orvosa.

Forrás: CBS

A Jóapátok című sorozat főszereplője egy építőiparban dolgozó férj és apa, akinek három gyermekét 13 éven át felesége nevelte, amíg ő dolgozott. Élete azonban jelentős fordulatot vesz, amikor a szerepek felcserélődnek, mert felesége ismét munkába áll. Matt LeBlanc karakterének (Adam Burns) rá kell jönnie, hogy a feladat nagyobb kihívást jelent, mint azt valaha gondolta.