Prostik, légikisasszonyok, maffia - tíz új sorozat és show januárra

Dakota Fanning a The Alienistben
Vágólapra másolva!
Egy férfi az orosz maffiától próbál szabadulni, egy sorozatgyilkos férfi prostituáltakra vadászik, mások pedig Las Vegasban buliznak, miközben Chicago zűrösebb felén is zajlik az élet. Legalább két szuperhősös sorozat és egy újszerű énekes tehetségkutató is érkezik januárban a képernyőre, de ezeken kívül is jön/jött még pár izgalmas produkció – íme, tíz ígéretes kezdeményezés a tévéből az új év első hónapjára! Pár már el is indult, de a java még csak később jön!
Vágólapra másolva!

McMafia

Bemutató: január 1., BBC

Történet: A középpontban egy Nagy-Britanniában nevelkedett férfi áll, aki próbál megszabadulni apja orosz maffiakapcsolataitól, miközben dél-amerikai és pakisztáni drogbárókkal is konfliktusba keveredik.

Szereplők: James Norton már a Háború és béke tavalyi sorozatváltozatában is orosz karaktert játszott – ő volt Andrej Bolkovszkij –, a szüleit valóban orosz színészek alakítják.

Készítők: A történethez Misha Glenny újságíró 2008-as könyve szolgált alapul, a nyolc részt James Watkins (Gyilkos kilátások, A fekete ruhás nő) rendezte.

LA to Vegas

Bemutató: január 2., Fox

Történet: Egy Las Vegas-i hétvége résztvevőiről szóló vígjátéksorozat, amely rendhagyó módon jórészt egy repülőn játszódik, a Los Angelesből Vegasba tartó pénteki járat és a vasárnap visszatérő gép utasait és személyzetét mutatja be.

Szereplők: A gép kapitányának szerepét Dylan McDermottra bízták, de többek között Dermot Mulroney, Josh Duhamel, Ed Weeks és Peter Stormare is megjelenik.

Készítők: A Happy Endings – Fuss el véle! és az Unbreakable Kimmy Schmidt alkotója, Lon Zimmet a főnök, de executive producerként például Will Ferrell is benne van.

9-1-1

Bemutató: január 3., Fox

Történet: A sorozat azoknak a mindennapjairól szól, akik a 911-es számra érkezett segélyhívásokra reagálnak, vagyis rengeteg rendőrt, mentőst, tűzoltót láthatunk munkában.

Szereplők: A főbb szerepeket az alkotók bejáratott színésznői, az Amerikai Horror Story-ban is látott Connie Britton és Angela Bassett viszik, hozzájuk a Sírhant művek-ből ismert Peter Krause csatlakozott.

Készítők: Az Amerikai Horror Story producerpárosa, Ryan Murphy és Brad Falchuk.

Grown-ish

Bemutató: január 3., Freeform

Történet: A Black-ish, magyarul Feketék fehéren testvérsorozata, az ott látható lány, Zoey kalandjait mutatja be, miután elhagyta a családi fészket, és elkezdte a főiskolát.

Szereplők: Yara Shahidi megismétli az anyasorozatban látott szerepét, de rajta kívül csupa új szereplő, rengeteg fiatal színész lesz látható, többek között Francia Raisa, Abraham D. Juste, Deon Cole.

Készítők: A Black-ish megalkotója, Kenya Barris álmodta meg a spin-offot is, producerként a korábbi széria főszereplője, Anthony Anderson is beszállt.

The Four: Battle For Stardom

Bemutató: január 4., Fox

Történet: A Fox tizenöt évad után leállította az American Idol-t, helyette egy újszerű énekes tehetségkutatóval állt elő. A műsorban az a fő csavar, hogy egyből négy, szinte színpadkész énekessel indul – vagyis nem a hosszas válogatás lesz a lényege –, őket hívhatják ki a zsűri által hasonlóan tehetségesnek ítélt jelentkezők.

Szereplők: A műsorvezető Fergie lesz, a produkciókat Sean Combs, DJ Khaled, Meghan Trainor és Charlie Walk bírálják el, a főszerepet azonban a tehetséges énekesek játsszák.

Készítők: A Fox a rengeteg innovatív tévés vetélkedőt, szórakoztató műsort gyártó Armoza Formatstól vásárolta a formátumot.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk még öt műsort!