Baukó Éva mellett tér vissza az egykori Való Világ-győztes a TV2-n

VVAttila, vv7
Vágólapra másolva!
Három év után ma este újra képernyőn lesz Knap Attila, ezúttal Baukó Évával tippelgetik civil vendégek életkorát Kasza Tibi műsorában a TV2-n. A Pénzt vagy éveket! stúdiójában először furán érezte magát, hisz régóta nem járt forgatáson, a médiát pedig tudatosan kerülte az elmúlt időszakban. Máig felismerik az utcán, fiatal lányok jelölik ismerősnek a közösségi oldalán, de nem kér a celebségből, saját vállalkozását vezeti és óvja a magánéletét – többek közt ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva hívta fel, hogy szerepeljen vele a TV2 műsorában, ő pedig szívesen igent mondott, mert egyrészt a vetélkedő műfaját nagyon kedveli, másrészt úgy érzi, és az egykori villalakóval "ugyanabból a sötét veremből bújtak elő."

"Már ha nevezhetem így a Való Világot! Ugyanabból a pokolból jöttünk, nagyon jól ismerjük egymást. Szerintem Éva ellen a világnak nincs orvossága, egyetlen dolgot lehet tenni vele: valahogy elkapni a hullámhosszát. Azt tapasztaltam, hogy ha valaki elkezdi őt komolyan venni, akkor másképp viselkedik, ő is komoly lesz. Nagyon jól tudok vele kommunikálni, az elmúlt hónapokban jókat beszélgettünk. Sokan valószínűleg nem szerettek volna vele közösen szerepelni, mert elég erős személyiség, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nemet mondjak a megkeresésre" - mesélte.

Forrás: TV2

"A közös valóságshow rokonná tesz, a rokonokat vállalni kell" - tette hozzá. Másokkal nem tartja a kapcsolatot, mint mesélte,

annyira különböző emberekkel élt együtt a villában, hogy kint már nem igazán volt közös kapcsolódási pontjuk.

"Akikkel volt, azokkal elmúlt. Ha engem egy új valóságshow-szereplő bejelöl Facebookon, akkor én vissza se jelölöm. Nem akarok ismerni celebeket, villalakókat csak azért, mert szerepeltek egy olyan műsorban, amiben valaha, valamikor én is voltam."

Forrás: vv7.postr.hu

Máig kíváncsiak rá az emberek

Komoly embernek tartja magát, aki már elment erről a vonalról, saját cégével foglalkozik, kreatív területen vannak vállalkozásai. "Nem teszek ki hülyeségeket az oldalamra, csak hogy írjanak rólam, sőt az elmúlt években gyakorlatilag alig posztoltam. Nem akarok szerepelni a lapokban sem, a magánéletemet meg akarom tartani magamnak."

Máig kíváncsiak rá az emberek, előfordul, hogy az autópályán lelassítanak a mellette haladó autóval, és megnézik, ilyesmikhez hozzászokott már. "A média számára eltűntem, de azt érzem, a külvilág számára ugyanúgy ott maradtam a kollektív emlékezetben. Akárhova megyek, mindenki tudja, hogy ki vagyok. Ha nem, akkor azt tudja, hogy ismer valahonnan" - részletezte.

- mesélte. Különlegesebb rajongással egyébként nem találkozik, de az ismertség és a bekategorizálás sokszor zavarta az elmúlt években. "A munkám során komoly üzletemberekkel tárgyalok, az emberek egy részének fejében pedig egy kategória vagyok a többi realityszereplővel. Nagyon lesüllyedt a beköltözős reality műfaja itthon, épp Évával viccelődtünk azon, hogy Magyarországon

Forrás: TV2

A magánéletét továbbra sem szeretné kiteregetni a lapoknak, de ha számára érdekes tévéműsorokba hívják, akkor azokra szívesen igent mond.

"A képernyőn szerepelhettem volna korábban is, de nem akartam, a Pénzt vagy éveket! viszont megtetszett, hasonló vetélkedőkben máskor is szerepelnék. Először fura volt a szituáció, elszoktam a kameráktól és ettől a közegtől, olyan volt, mintha életemben először járnék ilyen helyen. Hamar belejöttem, szerintem Évával jó párost alkottunk"- mondta.