A neten, mindenki előtt veszekedett a két tévés

12th Annual Webby Awards - Arrivals
NEW YORK - JUNE 10: Chris Karwowski, senior writer and news producer for The Onion, and Megan Ganz, managing editor of The Onion attend the 12th Annual Webby Awards on June 10, 2008 at Cipriani on Wall Street in New York City. (Photo by Joe Corrigan/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Dan Harmon és egykori írótársa, Megan Ganz órákon át vitatkoztak a Twitteren, a férfi elismerte, hogy "szarba sem vette" a nőt a közös munka idején, bocsánatot is kért, Ganzot azonban ez nem hatotta meg.
Vágólapra másolva!

A Rick és Morty alkotója, Dan Harmon óvatlanul kiírta a Twitterre, hogy "2017 a seggfejek éve volt" – beleértve őt magát is –, szerinte azon kell dolgoznunk, hogy 2018 már "a nem annyira seggfejek" éve legyen.

Dan Harmon Forrás: AFP/2016 Getty Images/Emma Mcintyre

Egykori írótársának, a Balfékek-en vele együtt ügyködő Megan Ganznak nem annyira tetszett ez a poszt, egy saját bejegyzésben számonkérte Harmont, ez után indult meg köztük a hosszas levelezés – vagyis nyilvános posztolgatás, hiszen kettejük vitáját a netezők teljes egészében végigkövethették.

Megan Ganz Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Joe Corrigan

A lényeg, hogy Harmon elismerte, hogy a közös munka idején "szarba sem vette" kolléganőjét, bocsánatot is kért emiatt, Ganz azonban nem elégedett meg ennyivel.

Elmondta, számára évekbe telt, mire újra tudott hinni a saját tehetségében, és újra meg tudott bízni egy főnökben. "Feloldozást akarsz? Én is. Meg akarom nézni újra az első tévés epizódot, amit írtam, anélkül, hogy emlékeznem kéne rá, mi jött utána. Intézd el, hogy felszabaduljak, viszonozni fogom" – írta.

Harmon tovább folytatta a bocsánatkérést, Ganz pedig továbbra sem bocsátott meg, csak annyit javasolt a férfinak, hogy a következő munkáinál már becsülje meg jobban az alkalmazottait. Ha kíváncsi rá, itt a terjedelmes levélváltás: