Rubint Réka újra összehozta 15 éve elvált szüleit

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Gyerekei a nagyapjuk mindennapi jelenléte nélkül nőttek fel.
Vágólapra másolva!

"A gyerekeim a nagypapájuk mindennapi jelenléte nélkül nőttek fel. Természetesen tartottuk a kapcsolatot apukámmal, de a találkozások inkább csak a nagyobb családi eseményekre korlátozódtak" - mondta Rubint Réka, akinek szülei harminchárom év házasság után mentek szét, édesapja pedig hamarosan újra meg is nősült.

Forrás: Rubint Réka / Facebook

Mikor megtudta, hogy édesapja és új felesége válnak, eldöntötte, hogy besegít a szüleinek, újra összehozza őket. Együtt mentek nyaralni, együt töltötték az ünnepeket.

"Amikor Balin voltunk, apu és a gyerekek el sem engedték egymás kezét, nekem ezt órási boldogság volt látni. A gyerekek nagyon örültek, hogy velünk van, hogy van egy nagyszerű nagyapjuk. Anyuval elmentek az éjféli misére is, nagyon jó, baráti hangulatban telt a karácsony, nekem pedig ez volt a legnagyobb ajándék, hogy újra egymásra találtak a szüleim.

Ha az ember lelkében helyén vannak a dolgok, boldog, érzi a harmóniát, az a külsején is meglátszik. Állandóan mosolyog, vidám, csilingel a hangja" - mesélte a Blikknek.