Visszatértek a Válótársak, de van bajuk bőven

Balsai Móni, Válótársak
Vágólapra másolva!
Lapinformációk szerint a harmadik évad az utolsó, így közeleg a vég. A dramedy az évadnyitó adás alapján most inkább dráma volt, mint komédia.
Vágólapra másolva!

Visszatért csütörtök este a Válótársak, amelynek egyik férfi főszereplőjét időközben átigazolta a TV2, így ha lesz is folytatás, alighanem Stohl nélkül készül. Az első részben a három főszereplő még külön él, de a végére összejön Bálint házában. Jóformán senki nem boldog a társaságból, egyedül talán Balsai Móni karaktere az, ami nem kesereg: de vegyük sorra, kivel mi történt, és milyen állapotban van épp, mitől lett ez a rész inkább dráma, mint komédia.

Bálint: Boldogtalan. Felesége a saját öccsével vigasztalódik, nem lát esélyt arra, hogy feltámassza házasságát.

Dávid: Boldogtalan. Felesége csak akkor látja férfinak, csak akkor kívánja szexuálisan, ha primitív, nyers bunkó. A kiváló Scherer Péter karaktere nem ilyen, így szenved miatta, kielégítetlen.

Scherer Péter, Válótársak Forrás: RTL

Joci: Boldogtalan. A két kisbaba még csak-csak lekötné, de volt párjával nem bír együtt élni, nem kívánja, és amikor az részegen egy hasonlóan részeg pasit hoz fel a csecsemők mellé, le is lép.

Zsófi: Boldogtalan. A szépséges Gubás Gabi karaktere nem tud megbocsátani csélcsap férjének, viszont annak öccsével kavar. Házassága reménytelennek tűnik.

Szonja: Boldogtalan. Jocit hajtaná uralma alá, beszabályozná minden pillanatukat az ikrekkel. Hogy féltékennyé tegye, alaposan berúg, és pasizni kezd. Szülés utáni depresszió esélye!

Balsai Móni Forrás: RTL

Tamara: Ő talán az a fő hatosból, aki nem boldogtalan. Jómódban, gazdagságban él, Dáviddal úgy-ahogy elvan, és most lánya (akit Tóth Andi alakít) sem okozott balhét.

A sorozat 2015-ös, 2016-ban és 2017-ben is jelölést kapott a Televíziós Újságírók Díján – mindkétszer az Aranyélet előzte meg.