Knap "VV" Attila elárulta, miért tűnt el évekre a képernyőről

Pénzt vagy éveket, Knap Attila
Vágólapra másolva!
Knap Attila három év után újra feltűnt a képernyőn, a Pénzt vagy éveket! egyik múlt heti adásában láthatták a nézők Baukó Éva oldalán. Az egykori Való Világ-győztes a visszatérésről, és arról is beszélt, hogy miért nem szerepelt az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

"Ha megnyersz egy tévéműsort, az lett volna a logikus, hogy még hívnak, használnak, de nem használt sehol senki" - mondta Knap a Mokkában, majd arról is beszélt, hogy azért nem szerepelt a tévében, mert nem keresték a csatornák. A Pénzt vagy éveket! forgatását nagyon élvezte, szeretné, ha több ilyen műsorba hívnák a szerkesztők, szeretne szerepelni.

Forrás: TV2

A visszatérése miatt újra foglalkoznak vele a lapok, a média, mint mesélte, ebből főként az édesapja profitál. "A műsor kapcsán újra köztudatba kerültem, és újra mindenki emlékszik rám, ebből nem is én, hanem a faterom profitál" - mesélte. A család őstermelő vidéken, savanyúságot árulnak, a napokban pedig duplájára nőtt az eladás, mert olyan sokan mentek mesélni, hogy újra látták őt a tévében.

Sokan felismerik, de vannak, akik már nem tudják, honnan olyan ismerős. "Azt szoktam mondani, hogy sokáig taxiztam, biztos utaztál velem" - mesélte.

A Való Világban milliókat nyert, egy része a mai napig megvan, de részleteket nem akart elárulni, mint ahogy arról sem, hogy épp van-e párja. "A műsor után vége lett a celebségnek, abból nem lehet megélni" - mondta, munkájáról pedig a napokban mesélt az Origónak.