Összejárnak a Dokik szereplői, feltámadhat a sorozat

Dokik, Scrubs - Season 1 2000s; 2000-2009 2001 Actor Actress Color Image Comedy Eye Contact; Looking at Camera Gallery Group Hospital Medical NBCU Photo Bank NUP_105652 Portrait Season 1 Select Smiling Stethoscope Uniform SCRUBS -- Season 1
SCRUBS -- Season 1 -- Pictured: (l-r) Sarah Chalke as Dr. Elliot Reid, Zach Braff as Dr. John 'J.D.' Dorian, Donald Faison as Dr. Christopher Turk -- (Photo by: Chris Haston/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Ha csak az egykori főszereplőkön múlik, újra lesz Dokik, a sorozat feltámasztását illetően Zach Braff és Sarah Chalke is igen lelkes.
Vágólapra másolva!

A Dokik már 2010-ben véget ért kilenc évad után, a jelenlegi tévés trendeknek megfelelően azonban szóba került a feltámasztása, amit az egykori főszereplő, a J.D.-t játszó Zach Braff is pártol.

A Dokik három főszereplője, Sarah Chalke, Zach Braff és Donald Faison Forrás: NBC

A színész eredetileg mostani projektjét, az Alex., Inc. című sorozatot promotálta az amerikai tévékritikusok szövetsége (TCA) téli sajtóturnéján, a TV Guide-nak azonban a Dokik lehetséges feltámasztásáról is beszélt – ő komplett szériában már nem gondolkodik, egy kétórás tévéfilmben azonban minden további nélkül benne lenne, követendő példaként a Psych – Dilis detektívek felélesztését hozta fel:

A TV Guide szerint Elliott egykori megformálója, a legközelebb a Roseanne új verziójában látható Sarah Chalke is igen lelkes, szerinte remek munka és móka lenne újra a régi kollégákkal forgatni, akikkel egyébként még mindig összejárnak.