Használt fehérneműit árulja Bódi Sylvi

2018.01.11. 14:35

Bódi Sylvi egy ideje elkezdte kiárusítani azokat a ruhadarabjait, amiket már nem hord, és mivel többen is a fehérneműire pályáznak, azokból is elad párat.

„Amióta elindítottam a Facebookos gardróbvásár oldalamat, azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. A legtöbben a hadd ne mondjam, milyen bugyijaimra szeretnének licitálni. A első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek, mára már megszoktam" - írja.

Forrás: VIASAT3

"A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a keresethez igazítom a kínálatot. Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról. Szóval ma este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár első bugyogó albumát! Valószínű csalódást fogok okozni egyeseknek, de a bugyik nagy része vadonatúj lesz. Persze én továbbra is abban bízok, hogy hölgyek lesznek az új tulajdonosai a fehérneműknek. Mondjuk, lesz egy nagyon extra darab. Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni!" - áll a bejegyzésben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK