A 16 éves Mata Ricsi elárulta, miért költözött el, miért nem beszél családjával

2018.01.11. 15:36

Mata Ricsi és családja között hónapok óta tarta a mosolyszünet, amióta Ricsi gyámhivatali engedéllyel elköltözött otthonról egy befogadó rajongó családhoz. Az énekes most először mesélte el, hogy mi történt vele az elmúlt hónapokban.

Az énekes négy hónapja Budapestre költözött, hogy a karrierjét építse, az elmúlt időszakban nem is beszélt a családjával. Mint a Reggeliben emondta, nagyon rosszul viselte a család a döntést, de bízik benne, hogy feldolgozzák. Mivel csak 16 éves, engedélyt kellett kérnie a gyámhivataltól, hogy egy befogadó családhoz költözhessen, most velük él.

Forrás: RTL Klub

Családjával nem tartja a kapcsolatot, nem beszélnek, és nem érti, hogy miért mesélnek róla az újságoknak, miért a cikkeken keresztül üzennek neki. Úgy érzi, le akarják járatni, rosszat akarnak neki, de bízik abban, hogy megértik, miért döntött így.

Szívesen hazajárna, beszélgetne a szüleivel, ha elfogadják a döntését, és támogatják abban, hogy építse a karrierjét. Sok cikk jelent meg arról, hogy barátnője családjához költözött, de ezt cáfolta, testvérként tekint a lányra, nincs köztük egyéb kapcsolat. A befogadó családot az X-Faktor alatt ismerte meg, ő kért segítséget tőlük, és így ajánlották fel, hogy költözzön oda hozzájuk.

A tanulásra koncentrál elsősorban, és sok új dalt szeretne készíteni, reméli, a rádiók is játsszák majd őket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK