Nevet váltott egy tévécsatona

Vágólapra másolva!
Megújult arculattal és kicsit más néven jelentkezik a Da Vinci TV ismeretterjesztő csatorna. Az oktatási csatornán külön műsorsávot kaptak a gyerekeknek szóló ismeretterjesztő tartalmak. A megújulással a csatorna tízedik születésnapját ünnepli.
Vágólapra másolva!

Új megjelenést, műsorstruktúrát és albrandeket kapott az oktatási ismeretterjesztő csatorna, mely ezentúl Da Vinci TV néven fut. A Da Vinci Kids gyermekeknek szóló ismeretterjesztő műsorokat, míg az este 8 után jelentkező Da Vinci Learning továbbra is felnőtteknek szóló díjnyertes dokumentumfilmeket kínál - áll a csatorna közleményében.

A Da Vinci Kids új szlogent is kapott: Csodálkozz rá minden nap! A szlogen azt hangsúlyozza, a hétköznapjainkban is rengeteg a felfedeznivaló, s mindenütt körülvesz bennünket a tudomány. Itt az angol verzió:

Az új brand tehát új logóval, új adásba kerülő on-air elemekkel, új weboldallal és közösségi média felületekkel van jelen. A megújuláshoz kapcsolódó kreatívmunkát, az új logó koncepcióját és az új on-air megjelenést a Da Vinci Media házon belül végezte - közölte a médiavállalat.