Döntött a bíróság az egykori Lópici Gáspár fiáról

Szörnyű körülmények között és Szilágyi István színész, Szilágy István
Vágólapra másolva!
Az egykori Lópici Gáspárt, vagyis Szilágyi Istvánt a vád szerint bántalmazta a fia, akinek a sorsáról héthavi előzetes fogvatartás után döntött a bíróság.
Vágólapra másolva!

A fogdában töltött hét hónap után szabadon engedték Szilágyi István fiát, Szilágyi Pétert, aki állítólag csúnyán megverte az apját, a leginkább Lópici Gáspár szerepéből ismert színészt – a férfi azonban végig tagadta a vádat, a szülei is védték a tárgyalás során.

Szilágyi István először azt mondta, hogy a fia verte meg, de aztán elfelejtette a vallomását, és úgy mesélte, hogy ráesett a tűzifára. Az igazságügyi orvosszakértő azonban megállapította, hogy az összes sérülése nem keletkezhetett csupán ettől, így ifjabb Szilágyit bűnösnek találták, súlyos testi sértés miatt két év felfüggesztett börtönre ítélték.

Szilágyi István Forrás: Youtube/GyorPluszTV

Az ítélet első fokon született, amíg a védelem enyhítésért, addig a vád súlyosbításért fellebbezett a kihirdetés után. A tárgyaláson egyébként Szilágyi István nem volt jelen, fia az édesanyjával hagyta el a bíróság épületét. Az eseményről a Blikk tudósított, beszámolójukat itt találja.