Morgan Freeman folytatja a nyomozást

Morgan Freeman, Isten nyomában Morgan Freemannel
Vágólapra másolva!
Morgan Freeman ismeretterjesztő sorozatából megrendelték a harmadik évadot, miközben Will Smith és Antonio Banderas is felbukkan hamarosan a National Geographicon, számos újdonsággal jelentkezik a csatorna. 
Vágólapra másolva!

A National Geographic az amerikai tévékritikusok szövetsége (TCA) téli sajtóturnéján bejelentette, hogy 2019-ben folytatja az Isten nyomában Morgan Freemannel című sorozatát, valamint visszatér a Kozmosz: Történetek a világegyetemről is Neil DeGrasse Tyson atomfizikussal – az Origónak mindkét műsor házigazdája nyilatkozott korábban, az interjúkat itt és itt találja.

Morgan Freeman az Isten nyomában promóképén Forrás: National Geographic Channel

A NatGeo a következő hónapokban is több premierrel jelentkezik, február 19-én debütál az Egyesült Államok haderejét bemutató Parancsnokok és katonák, március 25-én pedig érkezik a Darren Aronofsky által készített Volt egyszer egy bolygó, amelynek a házigazdája Will Smith lesz.

Az áprilist a Jane című dokumentumfilmmel nyitja a csatorna, bemutatva Jane Goodall munkásságát, és még tavasszal láthatjuk a Géniusz című sorozat részben Budapesten készülő második évadját, amelyben Antonio Banderas játssza Pablo Picassót.

A szintén hazánkban forgatott Mars – Utunk a vörös bolygóra második évadja ősszel kerül képernyőre, és még 2018 második felében várható az Explorer új szezonja is.