Tóth Gabi: Sokszor úgy érzem, hogy nem bírom el ezt a súlyt

Sztárban sztár Tóth Gabi Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
December eleje óta szervezte testvére 30. születésnapját Tóth Vera, Gabi mit sem sejtett az egészről, és nagyon meghatódott. Büszke rá, hogy mindig önmagát tudja nyújtani, erről is mesélt a Mokkában.
Vágólapra másolva!

"Iszonyat energiával és felelősséggel jár, mert nyilván az lesz a támadható és az lesz a megosztó, aki ad önmagából. Én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, hogy mások által megírt marketing dumába beleraktak engem, és ez nem ment. Annyira minden a fejemre van írva, hogy én inkább ezt az utat választottam" - mesélte.

Tóth Gabi épp egy újabb stílusváltáson van túl, erre is kitért.

hanem egyszerűen nagyon fontosnak találtam, hogy megéljem a korszakaimat és megtaláljam az utamat. Az ember akkor találja meg az útját, ha próbálkozik, ha keresi" - mondta.

Örül annak, hogy sokan követik, bár néha úgy érzi, hogy nem bírja el ezt a súlyt. "Aztán jönnek olyan emberek, akik visszacsatolják. 14 éve vagyok a szakmában, bent tudtam maradni egy tehetségkutató után, erre büszke vagyok."

A TV2 reggeli műsorában megnéztek nosztalgiából egy korábbi Megasztár-adást, ahol még csak 16 éves volt.

Az énekesnő elárulta, hogy mielőtt színpadra léptek, egy óriásit esett hátul a lépcsőn.

"Mindig ilyen lúzer voltam, estem-keltem, borítottam. Hihetetlen, olyan, mintha tegnap lett volna ez az egész. Úgy élem meg, hogy most lett vége a Megasztárnak."

Lázadásról, jövőbeli terveiről is mesélt Tóth Gabi a Mokkában: