Tóth Gabi: Sokszor úgy érzem, hogy nem bírom el ezt a súlyt

2018.01.19. 16:54

December eleje óta szervezte testvére 30. születésnapját Tóth Vera, Gabi mit sem sejtett az egészről, és nagyon meghatódott. Büszke rá, hogy mindig önmagát tudja nyújtani, erről is mesélt a Mokkában.

"Iszonyat energiával és felelősséggel jár, mert nyilván az lesz a támadható és az lesz a megosztó, aki ad önmagából. Én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, hogy mások által megírt marketing dumába beleraktak engem, és ez nem ment. Annyira minden a fejemre van írva, hogy én inkább ezt az utat választottam" - mesélte.

Tóth Gabi épp egy újabb stílusváltáson van túl, erre is kitért.

Nem azért volt, mert jómódomban nem tudtam magammal mit kezdeni, hanem egyszerűen nagyon fontosnak találtam, hogy megéljem a korszakaimat és megtaláljam az utamat. Az ember akkor találja meg az útját, ha próbálkozik, ha keresi" - mondta.

Örül annak, hogy sokan követik, bár néha úgy érzi, hogy nem bírja el ezt a súlyt. "Aztán jönnek olyan emberek, akik visszacsatolják. 14 éve vagyok a szakmában, bent tudtam maradni egy tehetségkutató után, erre büszke vagyok."

A TV2 reggeli műsorában megnéztek nosztalgiából egy korábbi Megasztár-adást, ahol még csak 16 éves volt. Az énekesnő elárulta, hogy mielőtt színpadra léptek, egy óriásit esett hátul a lépcsőn. "Mindig ilyen lúzer voltam, estem-keltem, borítottam. Hihetetlen, olyan, mintha tegnap lett volna ez az egész. Úgy élem meg, hogy most lett vége a Megasztárnak."

Lázadásról, jövőbeli terveiről is mesélt Tóth Gabi a Mokkában:

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK