Bódi Sylvi egy húszéves melltartóval üzent a kritikusoknak

Interjú Bódi Sylvivel Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi a ruhái után a fehérneműit is elkezdte árulni a neten - most azoknak üzent, akik kritizálják emiatt.
Vágólapra másolva!

Örül, hogy a "bugyi börzét" sokan humorral kezelték, annak még jobban, hogy sokan vásároltak is tőle. A modell friss bejegyzésében arról ír, hogy kritikát, beszólást is kapott bőven, miután elkezdte árulni a neten használt holmijait.

"Az tény, hogy különbözőek vagyunk, mind a neveltetésünk, mind az eddigi életünk során szerzett tapasztalataink miatt is. Talán ezért is kellene törekedni arra, hogy ne ítélkezzünk, hanem elfogadóbbak legyünk embertársainkkal. Köszönöm a hölgyeknek a kedves és jó fej hozzáállást! Aki ismer, az tudja, hogy egy laza, vagány forma vagyok és ezt az egész bugyis dolgot poénnak szántam. Humorérzéket persze nem mindenkinek egyformán osztottak, így nyilván akadt pár olyan tag, akinek ez nem tetszett. Mint ahogy azzal kapcsolatban is kaptam kritikát, hogy a használt ruháimat árulom. Azok is kaptak a pofájukra, akik ezeket megveszik..." - írja.

Forrás: Bódi Sylvi / Facebook

"Használt holmit venni szerintem egyáltalán nem ciki! Sőt! Mi is rendszeresen cserélgetjük egymás között a holmijainkat a barátnőimmel, és nem egyszer vásároltam már second hand turiban is. Miért ne?! Ha hozzájuthatok jó minőségű dolgokhoz méltányos áron, akkor miért ne?! Azért mert már valaki viselte? És akkor mi van? Szerintem tök szuper dolog, hogy újrahasznosítjuk a ruhákat is! Nem pedig a fogyasztói társadalmat duzzasztjuk tovább és ösztönözzük arra, hogy még többet termeljenek a gyártók és a gyárak..." - áll a bejegyzésben.

A modell a fotóján egy fekete melltartót tart a kezében, meg is magyarázza, miért: "Ezt a fekete melltartót még Debrecenben vettem - most kapaszkodjatok meg - 1998-ban, azaz húsz éve!!!! - egy helyi turkálóban. Nagyon megörültem neki akkor és mind a mai napig hordom és ennyi idő után is kiváló állapotban van. Vigyázok a dolgaimra, és megbecsülöm azokat."